צריכה עידוד

צריכה עידוד

בתי נולדה 3650 ויצאה מבי"ח 3410 כיום הילה בת 3 חודשיים ושוקלת: 6590 גובה:60 והיקף ראש: 40 האם הנתונים שלה בסדר.

גילי51

New member
עקומת גדילה ומשקל...

אז ככה...היא בריאה,יונקת מספיק,התפתחות תקינה,יש מספיק טיטולים רטובים..היא משאורת,רגועה....אז גם עליך להיות רגועה ומאושרת,לגבי הנתונים,תמיד ניתן להתעדכן עם אחות בטיפת חלב ותוכל "למקם" את הילדה ע"פ הנתונים בעקומות גדילה ומשקל. רק תזכרי,תינוקות יונקים בד"כ עולים לאט במשקל(עליה בריאה)! אמא של טל

שלום גילי

את הנתונים קיבלתי היום בטיפת חלב כאשר ביקרנו הבוקר. הילה (טפו טפו בלי עין הרע) שתהיי בריאה, מחייכת צוחקת בקול, מדברת, מתהפכת, מתרוממת לישיבה. אבל, בכל זאת אני דואגת. האחות בטיפת חלב אמרה שהמשקל שלה מצויין, היקף הראש בסדר, והגובה מעל הממוצע. הכל לפי הגרף.

mornor

New member
טפו טפו טפו

נראה לי שהבת שלך יותר ממאה % טפו טפו טפו, כנראה שאת רק צריכה טפיחת עידוד, ואכן מגיעה לך יותר מטפיחה על כך שאת מניקה אותה!!! המשיכי כך. יועצת הנקה אמרה לי בתחילת הדרך - תמיד שימי לב לסימנים: תינוקת רגועה, יש קולות בליעה בזמן ההנקה, טיטולים רטובים, עלייה במשקל. כשכל אלו בסדר, אין לך מה לדאוג! מקווה שעזרתי מור אמא של אור בת 4 וחצי חודשים.

מור שלום

הילה רגועה, יש קולות בליעה בזמן ההנקה, יש טיטולים רטובים, הילה עכשיו עלתה לי 800 גרם בחודש פחות יומיים. תודה רבה על העידוד

sagitlaleche

New member
עידוד ../images/Emo20.gif

נשמע שהכל מצויין! כל הכבוד על הצמיחה היפה. היא כמעט הכפילה את משקלה! המשיכי כך והסירי דאגה מליבך!

שגית שלום

הילה לא הכפילה את המשקלה גם אני חשבתי שכך יהיה. נולדה 3650 יצאה מבי"ח 3410 ומשקל להיום 6590 אז איך היא הכפילה את משקלה. את ההכפלה של המשקל בודקים לפי המשקל שנולדה ו/או המשקל שיצאה מבי"ח

sagitlaleche

New member
הכפלת משקל ../images/Emo20.gif

ההתייחסות הינה *תמיד* למשקל השחרור/המשקל הנמוך ביותר אליו התינוק הגיע וממנו החל לעלות. כתבתי "כמעט הכפילה" ואני מניחה שבשקילה הבאה היא כבר תכפיל את משקלה. היא בת שלושה חודשים וזה מצויין להכפיל את המשקל בגיל זה!

הכפלת משקל

שאני אבין שגית את אומרת שהילה כמעט הכפילה את המשקל שלה. אז אני מבינה שבדקת לפי המשקל שהיא יצאה מבי"ח.

שגית שלום

אם ככה הילה העלתה במשך 3 חודשים פחות שבוע 3140 קילו. האם זה טוב. אם תעייני בהתחלה בהודעות שלחתי 2 תמונות של הילה. אנא הסתכלי בהן תודה שרית אמא של הילה

sagitlaleche

New member
לאמאלהילה../images/Emo20.gif

זה מצויין שעלתה כך במשקל! זה קילו אחד בכל חודש, זכרי שהמינימום הוא 600 גר' בחודש! ראיתי את התמונות, יחד עם הפעוטה שלי והתלהבנו! מתוקה אמיתית!

AUR1

New member
בדרך מכפילים את המשקל בגיל 6

חודשים כך שאין לך מה לדאוג והנסיכה יפהיפיה!!!

למעלה