לא נכון, זה מסיבה אחרת אצלי..
אממממ.... לא נכון, ממש לא נכון במקרה שלי... אני אפילו לא ידעתי מתי הולך להסתיים לי הטסט, הייתי מרוכזת והיה לי ביטחון כמעט למשך כל הנהיגה עד ש..... היה איזה קטע אחד עם ירידה, והייתי במקרה על הילוך ראשון וגם ככה האוטו נסע בסדר, כי זה היה ירידה, ברור שהתכוונתי להעלות לשני, אבל במקרה שלי זה לא היה דחוף זה יכל לחכות שתי שניות, והאוטו אפילו לא הרעיש.. אבל הטסטר צעק כמו איזה ערס: לשלב הילוכים לשלב הילוכים!! ונכנס להיסטריה אללה יוסטור.... אז החלפתי לשני והוא צעק: יש לך הרבה הסתבכויות עם ההילוכים! וזה ממש לא נכון לדעתי, כי רק במקרה הזה הייתה לי "בעיה".. נקרא לזה ככה.. אז אמרתי לו: אין לי הסתבכות, זה במקרה.. והוא התפרץ ואמר: כן נכון צודקת, את יודעת יותר טוב ממני, נכון, צודקת, אמרתי לו סליחה אני מתנצלת זה במקרה יצא לי, תבין אני מתרגשת, זה טסט ראשון... והוא התפרץ והשתולל ואמר, לא, את צודקת! הרי את יודעת לנהוג! אני לא! כשנסיים את הטסט תלמדי אותי! הקיצר, אני ביקשתי סליחה כל הזמן והוא השתולל וכל הזמן אמר שאני אלמד אותו לנהוג ובלה בלה.... אז כבר התרשמתי שמבחינתו יש לי בעיה עם ההילוכים (לא!!!), ואין סיכוי, ניסיתי לשמור על אופטימיות, אבל רק עצם העובדה ש"התעמתתי" איתו כביכול, הורידה לי ת'ביטחון, ואז דקה אחרי זה באו לי בשוונג שתי מכוניות מצד ימין, בצומת בעל שני שלבים, והוא נאלץ לבלום אותי, ואז זהו, זה כבר ברור שהוא לא יעביר אותי, במיוחד אחד קשוח כזה..... משום מה יש לי איזה תקווה... לא יודעת למה.. חפיף, אני מקווה שפעם הבאה אני אפול על טסטר הרבה יותר נחמד..