צריכה עידוד...

צריכה עידוד...

אז אני אחרי מחזור שני של איקללומין, וביום ה-15 הגעתי לרופא שמחה וצוהלת בתקווה לראות זקיקים שמתחילים להבשיל לכיוון הנכון, ו... כלום... קטנטנים... מאז כבר הייתי 4 פעמים אצל הרופא בהפרשים של יומיים ואני כבר ביום ה-20 למחזור ואין סימן וזכר לחבר'ה. מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם של פרוגסטרון ו-E2 וביום שלישי שוב לרופא (מחר יש לי כבר מנוי אליו). מה אתן אומרות? פגשתן פעם דבר כזה??

פּוֹנְג

New member
איקקלומין

יכול מאד לדחות את הביוץ. אבל איקקלומין גם לא על כולן משפיע. איך היה המחזור שלך בסיבוב הראשון עם האיקקלומין?

u z a

New member
אין לי מושג וזה די מלחיץ...

גם אני לוקחת עכשיו איק' (בפעם הראשונה), והרופא הודיע לי שאם לא אקבל מחזור תוך חודש, אז לעשות בדיקת הריון... כלומר הוא די הבהיר לי שהביוץ יהיה בין היום ה- 12 ל- 18, ועכשיו אני מבינה שזה לא תמיד קורה, גם עם איק'
בכל אופן, מאחלת לך ביוץ מהיר ופורה! אוזה.

hagaram

New member
גם אני החודש עם איקאקלומין

בפעם הראשונה, ונראו זקיקים יפים, אך רירית מעט דקה לנו הרופא אמר שבמידה ואחרי חודשיים איקאקלומין לא נראה הריון הוא עובר לזריקות, 5 זריקות, כאשר האחרונה (נדמה לי )גורמת לביוץ תוך 24 שעות כך שהטיפול מדויק יותר, חזק יותר (מגביר את הסיכוי להריון רב עוברים, יותר מאיקאקלומין) ופחות פוגע ברירית - שזו הבעיה של איקאקלומין. שווה לך לשאול אותו, אני לא זוכרת את השם של החומר שמזריקים אבל אני יכולה בשמחה לברר בינתיים שיהיה בהצלחה

פּוֹנְג

New member
אני מציעה לך לומר לרופא שלך

שבמחזור הבא של האיקקלומין, את רוצה כדורים לעיבוי הרירית. זאת כמובן אם את לא משתמשת בהם כבר ואם לא תהיה בהריון...

גברת שוקולדה

יש לי 2 בנות של איקקלומין. עם שתיהן הביוץ הגיע אחרי היום ה-30 באותה תקופה לא עשיתי מעקב זקיקים, כך שאינני יודעת מה היה הגודל שלהם ביום ה-14 שבו אמור היה להיות הביוץ. אני נעזרתי אז בגרף חום השחר שעזר לי לזהות ביוץ. עם הילדה ה-2 מביניהן הביוץ (בוודאות) הגיע ביום ה-34. כמו כל הדברים שקשורים בנושא הפורום, אין מה לעשות - צריך סבלנות

../images/Emo24.gif תודה תודה

אתן פשוט נפלאות! מה שהדאיג אותי זה שבפעם הקודמת זה אמנם היה אחרי הרבה זמן אבל לפחות אחרי המעקב השני כבר קיבלתי אור ירוק מהרופא ועכשיו - כלום! טוב, נראה מה קורה אחרי שהתוצאות של בדיקות הדם יחזרו. תודה בכל אופן לכולכן.

עדכונים פה

אז עכשיו אני בכלל לא מבינה מה קורה - החודש עשיתי גם פרופיל הורמונלי ביום הרביעי למחזור ואז הפרוגסטרון היה 4.5. אתמול (ביום ה-20) עשיתי שוב ויצא 2.1! מה הולך פה??? גם ה-E2 הוא עדין מתחת ל-200. HELP!!!

למעלה