צריכה עידוד...

shiri4886

New member
צריכה עידוד...

כבר עשיתי 15 שיעורים בנהיגה... ואני חושבת שאני נוהגת יחסית בסדר , סביר...חוץ מהקטע שעדיין אני זורקת קלאצ'....פעמיים ככה כל שיעור...פעם ,פעמיים.... ואני מפחדת שזה מתחיל להיות חריג...כי אז היום היה לי סך הכל שיעור אחד שלא נכבה לי בו......... אני רוצה לשמוע מה דעתכם בעניין ומעוננינת לשמוע מה חושב המורה נהיגה שבפורום....כדי לדעת אם התופעה נפוצה...

אמנם אני עשיתי רק שישה שיעורים,

אבל בחלק מהשיעורים גם לי זה קרה, ולפעמים יותר מפעם אחת. המורה שלי הרגיעה אותי שזה ממש בסדר, וזה קורה גם לנהגים הכי מיומנים. יש לך עוד המון שיעורים להתרגל, תרגיעי!

ככה:

טוב אני כבר עם רשיון יותר משנה אבל סתם נכנסתי לפורום... אני גם הייתי כמוך ואפילו בשיעור 20 היה מתכבה לי האוטו לפעמים, אבל הקטע של השליטה בא לי ב"פתאומיות" מסויימת... ופתאום הכל הסתדר לי, אז אל תדאגי ואל תוותרי ... (נ.ב. עברתי טסט שני שיעור 32, שזה בסדר לדעתי, אז עוד יש תקווה)..

Drive Guy

New member
יש לי פיתרון בשבילך -בדוק!!!

לאחר שלחצת על הקלאץ תשאירי את עקב הנעל על הריצפה ותרימי רק את החלק העליון של כף הרגל בצורה הזו תהיה לך שליטה טובה יותר במהירות הרמת הקלאץ אריה

shiri4886

New member
אני אנסה..תודה...אבל..

רציתי לשמוע את דעתך.. האם זה חריג...או שזה נורמלי..וזה עוד יעבור?

CAmtl

New member
כל דבר צריך לתרגל,אני מאמין שתצליחי

להפסיק לזרוק את הקלאץ אבל רק חשוב שתדעי שגם נהגים מנוסים וותיקים עושים זאת לפעמים.

למעלה