צריכה עידוד...

צריכה עידוד...

חבר שלי היה בחודשיים האחרונים בלי חיילים והתרגלתי לראות אותו כל שבוע. היום הוא אמור לקבל חיילים חדשים ולהתחיל איתם מסלול וזה אמור שב4 חודשים הבאים אני בקושי אראה אותו ואולי אדבר איתו פעם ביום, איך עוברים את זה. נכון שזאת לא פעם ראשונה שזה ככה אבל בפעמים הקודמות עוד הייתי בצבא אז הזמן עבר לי יות מהר כי הייתי עסוקה אבל עכשיו השתחררתי ואני לא יודעת איך אני אצליח לא לראות אותו שהוא סוגר 21 ו28 כמעט כל הזמן פלייייייייז אני חייבת עזרה היום קמתי ברבע ל5 שהוא התעורר לצאת לבסיס ומאז אני לא מצליחה לחזור לישון

GrowingMadness

New member
אבל הם לא סוגרים כלכך הרבה בטירונות..

להפך בגלל שקורעים להם את התחת נותנים להם לצאת הביתה... :) ככה לפחות היה אצל חבר שלי כשהוא עשה טירונות. (את מדברת על הטירונות נכון? כאילו, הוא מ"כ טירונים או משהו?)

לא בדיוק...

חבר לי לא מ"כ טירונות הוא קצין ב669 וזה לא טירונות הו קיבל חיילים שסיימו טירונות ועכשיו הם מתחילים את המסלול של היחידה אז הוא הולך גם לקרוע את התחת וגם כנראה לסגור הרבה. הוא עושה את המסלול עם עוד חבר שלו (גם קצין). אוף אני כבר מתגעגעת אליו

GrowingMadness

New member
וואו. ../images/Emo12.gif

טוב האמת, שאני לא מכירה כלכך טוב את המסלול של 669. לא את הטירונות, לא את ההכשרה.. מה שאני כן יודעת זה שזה ממש קשה, ושכל הכבוד לחבר שלך שהוא קצין שם! באמת.
בכלאופנ.. תחשבי שזו רק תקופה, ושהיא תעבור. :) גם אני בתקופה כזו עכשיו ורק מחכה שהיא תיגמר.. הוא אמנם לא סוגר 21-28 אבל גם לו יש יציאות מעפנות.. בכלאופנ, תתעודדי במחשבה שהוא עושה תפקיד ממש מתגמל ומספק, שהוא עושה ימבה כסף [
], ובטח נהנה. בסופו של דבר. כי אולי במהלך היום נורא קשה, אבל בסוף היום תמיד חושבים שוואלה, דווקא היה בסדר ואולי אפילו כייף. וחבר שלך קצין אז בכלל הוא עושה פשוט עבודת קודש
תחשבי כמה החיילים שלו תופסים ממנו ושהוא כמו אבא שלהם, זה ממלא גאווה לא?
מבטיחה לך שיהיה בסדר.. ואם את רוצה את מוזמנת לבכות לי כמה שתרצי!

אני יודעת....

אני יודעת שזה קשה אני רואה איך הוא שהוא מגיע הביתה... אח שלו גם עכשיו מסיים קורס קצינים והולך להיות קצין ב669 אז בד"כ שהוא יכול הוא בטלפון איתו (ואני מבינה אותו כי גם אחיו לא תמיד יכול לדבר). כן אני יודעת שזאת רק תקופה אבל סתם זה בא לי בתקופה לא טובה אני בדיוק התשחררתי ואני צריכה מישהו שיהיה איתי בתקופה הזאת קשה לי ואני לא מוצאת את עצמי ולמרות הכל אני משתדלת שכמה שפחות הוא יראה שקשה לי ושאני סובלת כי אני לא רוצה לעשות לו יות רע ממה שכבר רע לו. כן אני יודעת שהוא נהנה והוא באמת אוהב את החיילים שלו כמו אבא ופגשנו לא מזמן חייל שלו שבדיוק השתחרר ורק לראות כמה הוא תופס ממנו גם אחרי שהוא השתחרר זה עושה צביטה בלב... סתם רע לי וקשה לי לא לראות אותו ולא לדבר איתו.

GrowingMadness

New member
ברור

כולנו פה משתגעות מזה... זה הכי קשה בעולם לא לדבר איתם וגם לא לראות אותם.
לדעתי את כן צריכה להגיד לו שאת מבואסת, הוא חבר שלך ואם כלכך רע לך הוא צריך לדעת... חוץ מזה הוא גם בטח מכיר אותך ממש טוב, אז הוא גם בטוח ידע איך לעודד אותך הכי טוב :)

אני מסכימה איתך בהחלט...

צודקת במיליון אחוז!!!!!!!! אני לא רוצה להגיד לו כלום כדי לא לעשות לא יותר רע... ואני יודע שאם אני אגיד לו שרע לי הוא יעשה הכל כדי להעביר לי את זה סתם תקופה מגעילה כזאת.... יש לך מסנג'ר?

GrowingMadness

New member
../images/Emo13.gif

תראי, לכל דבר יש צורה ודרך. אם תספרי לו את זה בפרופורציות ותראי לו שאת תשרדי ושאת מבינה שזה המצב וגם תגידי לו שאת לא רוצה לבאס אותו, אני בטוחה שהוא לא יתבאס יותר, להפך. בטח שיש לי~ [email protected]

../images/Emo3.gif

ברור שיש צורה ודרך, אני עכשיו רק מחכה שהוא יגיד שיש לו זמן לדבר לשמוע את הקול שלו אפילו לחצי דקה עושה לי הכי טוב בעולם. אוף יש לי אירוע מחר ולא בא לי ללכת לבד... שלחתי לך בקשה לאישור

../images/Emo13.gif

שלחתי לו הודעה הוא אמר שהוא גם מת לדבר איתי אבל הוא עם החיילים שלו והוא לא יכול להשאיר אותם לבד הוא אמר שבשנייה שהוא יתפנה הוא יתקשר אוווווווף שיתפנה כבר אני יותר חשובה מהחיילים שלו

למעלה