צריכה עידוד קטן

כבשה200

New member
צריכה עידוד קטן

כל מי שנמצא פה ממש בסוף התואר איך אתם סוחבים? איך אתם שורדים? אני מרגישה שממש אבל ממש כבר אין לי כוח יותר, אין לי פשוט כוח להמשיך ללמוד אני לא רואה איך אני מצליחה לשבת ולכתוב סמינריון של 20 עמודים... אוףףף איך עושים את זה?? יש לי חשק פשוט לקום ולעזוב.. אין לי כוח יותר. מה עושים?

שאפולי

New member
תדחי עד הרגע האחרון..

זה מצמצם את הסבל לזמן מינימלי.. ואז פשוט עושים בהצלחה.

robroi

New member
עבודות

לכתוב עבודות זה מבאס אין מה לעשות. תשאירי את הWORD כל הזמן פתוח וכל פעם תוסיפי קצת. אל תחשבי על התאמות בפיסקה או אם זה המקום המתאים לכתוב את זה. תמיד אפשר לסדר אח"כ ואם צריך אז מסמנים כל מיני פסקאות בצבעים שונים כדי לזכור שהם צריכות תיקון... אבל כל הנ"ל לא ממש משנה. העיקר שתעשי עוד קצת ועוד קצת כי אם תחכי לזמן שתרגישי שבא לך לעשות את זה, את תחכי הרבה מאוד זמן. בהצלחה.

Lir האחת

New member
היי ../images/Emo140.gif

מבינה אותך. עבודות הסמינר הן עבודות שדורשות המון זמן השקעה, והן נמשכות לאורך תקופה ממושכת. שמצד אחד זה מייאש, כי עד שרואים את הסוף לוקח המון זמן. מצד שני, זה מאפשר לך להתקדם לאט, להשקיע ולעבד עד שמתקבל משהו סופי ממש טוב
המלצה שלי להגדיר לעצמך שעות קבועות בשבוע, שבהן את יודעת שאת יושבת לקדם את העבודה עוד קצת. ועוד דבר, מניסיון שלי, אל תסתכלי על כ-ל מה שאת צריכה לעשות יחד.תתרכזי כל פעם בפיסקה הנוספת שאת צריכה לכתוב. בסופו של דבר, את תקבלי עבודה טובה ושלמה. אל ייאוש!

לא בסוף התואר, אבל קרובה ../images/Emo13.gif

האמת שמבינה את ההרגשה שלך, כי את כל הסמסטר הראשון ואני כולה שנה ב' ביליתי בהרגשה של "נמאס לי" ו"דייי שייגמר כבר" עד ששיניתי לעצמי את החשיבה והגישה ע"י זה שהחלטתי שאו שאני לא ממשיכה בלימודים או שממשיכה במרץ, ובאמת פשוט לקחתי את עצמי בידיים, הכנתי תוכנית לימודים ובה פירוט של מתי צריכה להגיש כל עבודה/פעילות והכנתי יעדים יומיים שהם לא רחוקים וקשים מידי וכל פעם שסיימתי כמות מסוימת של יעדים- קניתי לעצמי משהו: בגד, שטות לחדר וכו'. אולי תיעזרי בחברה עם הסמינריון
מה הנושא- אולי אוכל לעזור לך בחיפוש חומר
אל תהססי לבקש עזרה, תנצלי את זה שאני לא עובדת כרגע... ותזכרי שאוהבת

PianoGirl20

New member
מבינה אותך.

לכולם יש את הרגעי משבר האלה, אין מה לעשות.. דרך אגב, הרוב פה דווקא לא בסוף התואר בכלל, הרוב פה דווקא בתחילת התואר, ואני יכולה להגיד לך שהרבה כאן יכולים להזדהות עם ההרגשה שלך ועם זה ש'נמאס כבר'.. איך מתמודדים?.. אם את יודעת שמה שאת לומדת זה ממש מה שאת רוצה ללמוד, אז פשוט תגידי לעצמך שאין מה לעשות ולפעמים צריך גם לעשות מטלות משעממות/קשות' מעצבנות. אבל אם את מרגישה שזה כל הזמן ככה ואת לא נהנית מהתואר בכלל, אז אולי את צריכה לחשוב אם הלימודים הנוכחיים בכלל מתאימים לך, ואם לא אז אולי שווה לך בכלל לעבור לתחום אחר... לא אמרת באיזה שנה את, אבל אם את בשנה ב' או ג' אז את כבר לקראת סוף התואר וחבל לוותר עכשיו. פשוט תמשכי את זה איכשהו ותנסי להגיד לעצמך שזה למען מטרה טובה...

ViolSastrad

New member
עידוד קטן...

לעבודה!!!!! (מספיק קטן?
) מה עושים כשאין כח? זו בעיה... כי קשה להילחם נגד זה... מניסיון כשיש חשק לקום ולעזוב - אי אפשר לעשות שום דבר כנגד, אלא לחכות למצב רוח טוב יותר
אני גם כן לא השקעתי כ"כ בפסח ולגמרי התנתקתי מהלימודים, אבל אני חושב שרוב הסטודנטים ככה... מקווה שעם תחילת הלימודים נחזור (לצערנו
) למסגרת התובענית ונחזור להשקיע
...

בסוף התואר זה באמת מבאס

ובאמת אין כבר כוח לכלום ורוצים כבר לסיים, וזאת דוקא התקופה הכי לחוצה וקשה. מצד שני, שווה להתאמץ. בסוף יוצאים מרוצים
אגב, אני דוקא בתחילת תואר - התואר השני

cessna 182

New member
אוקי! שאלה!

בתור אחד שלומד משהו שאין בו ממש עבודות מה לעזאזל זו עבודה סמינריונית?

shay4442

New member
עבודה סמינריונית

זאת עבודה שצריך להגיש בסוף הסמינר , העבודה צריכה להיות ממוקדת בנושא ספציפי שמתקשר באיזה שהיא צורה בנושא הסמינר,תהליך כתיבת העבודה מתבצעת בדרך כלל עם ליווי מצד מרצה הסמינר שמנחה את הסטודנט(יש מרצים יותר פתוחים ועוזרים מאחרים) העבודה צריכה לעמוד בכל הכללים האקדמיים של כתיבת עבודה. גודל העבודה תלוי במרצה,בחוג,באוניברסיטה ממוצע בין 25-15 עמודים.

זה כל כך מפתיע אותך?

במדעים מדוייקים/הנדסה לא ממש מגישים עבודות בתואר הראשון. דו"ח מעבדה, תרגיל בית וכו' לא נחשבים עבודות. וגם לא עושים בד"כ עבודות סמינריוניות.

למעלה