צריכה עידוד...בבקשה !

אמאעדי33

New member
צריכה עידוד...בבקשה !

יש לי יום מאוד מאוד קשה היום. אני קודם כל רוצה להתנצל כי אני בדרך כלל לא מפונקת אבל היום הכאבים כל כך עצומים שאני לא יודעת מה לעשות. אמרתי לבעלי שמתחשק לי לקפוץ מהחלון...צחקנו אבל הוא לא יודע עד כמה זה נכון. אני לא מסוגלת לסבול את זה. לקחתי מהלילה משככי כאבים שבכלל לא עזרו. בנוסף לכל הבן הקטן שלי עם חום ונמצא איתי בבית ולא יכלתי לנוח בכלל...אפשר עוד קצת לקטר ?! עוד מעט הילדים הגדולים חוזרים מבית הספר ובעלי בעבודה עד 23.00 !!! ושכחתי להגיד שאין מי שיעזור לי
אולי יש תרופה מסוימת שאתן ממליצות לי לנסות ?! סליחה על הקיטורים. בדרך כלל אני מצליחה להתמודד עם הכאבים אבל היום זהו יום שחור ועוצמת הכאבים לא מוכרת...

נעמי 17

New member
תזמיני ביביסיטר דחוף שתהיה איתך

בבית לכמה שעות ותוריד ממך קצת לחץ ותעסיק את הילדים, ותגיש מיץ וחטיפים. לפחות כך תוכלי להיות גם אם לא בריכוז מלא. לפעמים חבר שמעסיק את הילדים גם נותן לי לשבת קצת יותר על הספה צר לי שאין לי טיפים טובים יותר.

galim29

New member
מותר ואפילו זה בתקנון לקטר../images/Emo8.gif

ניסית נרות וולטרן? זה יכול להקל עלייך מאוד. יש גם טיפות טרמדקס שלחלק מהבנות עוזרות. אני לא יודעת באילו משככים את משתמשת, האם את אלרגית למשהו מסוים ואם זה לא מתנגש עם תרופות שאת לוקחת אז אני לא רוצה לקחת סיכון ולהמליץ וגם כשתקבלי המלצות מהבנות תבדקי עם הרופא שלך האם זה בסדר עבורך לקחת אותם. אם הילדים גדולים תנסי להסביר להם בעדינות שאמא לא מרגישה טוב וצריכה יותר לנוח היום ואולי זה יעזור. מה עם להזמין חברה שתיתן תמיכה בעזרה? לפחות עם מקלחות, ארוחת ערב? והכי חשוב זה לטפל בכאבים כי זה סימן התרעה שצריך יותר מסתם משככי כאבים... לא להישאר במצב כזה. תרגישי טוב ואנחנו פה...

../images/Emo201.gifמנסה לעודד אותך - אולי כשהילדים

הגדולים יגיעו תבקשי שיעסיקו את הקטן קצת ותנסי להירדם. בטוח ששינה טובה עם משכך כאבים תעזור לך. מקווה בשבילך שהכאבים ישככו והכל כבר יהיה מאחורייך. בסופו של דבר הם יעברו.

אמאעדי33

New member
תודה בנות יקרות ../images/Emo140.gif

הכאבים קצת נרגעו... הבן דוד של בעלי הפתיע ובא לבקר וזה יצא ממש לטובה כי הוא שיחק עם הקטנים (בני 6 ו 3 ) עד שעה כמעט 16.00 ואז הלך... הכאבים האלה ממש פוגעים לי במצב רוח והקרובים אליי לא ממש מבינים עד כמה גם הנפש פגועה. הכי מתסכל אותי זאת העובדה שאני לא מתפקדת עם הילדים כמו שהייתי רגילה בעבר ויש לי ממש יסורי מצפון בגלל זה. אני צריכה להיות שוב בתל השומר ב- 29 לחודש וכל יום הוא כמו נצח (למרות שאין לי ממש ציפיות מתל השומר)... ושוב תודה לכן בריאות לכולן !!!

למעלה