צריכה עידוד- אין זרע

help26

New member
צריכה עידוד- אין זרע

לאחר שתי בדיקות זרע- תוצאות שליליות מוחלטות. בעיה בהפקת זרע.
בעלי נשלח לאורולוג שהפנה לבדיקות גנטיות מורחבות לוודע שאין פגיעה בגן האחראי על הפקת זרע.
בתקווה שהתוצאה תהיה שלילית, יהיה צורך בניתוח להפקת זרע- TESE (נשלחנו ישר להפרייה חוץ גופית עקב המצב מבלי לעבור שום טיפול אחר לפני).

מאוד חוששת ומפחדת מתוצאות הבדיקה שבעצם יגידו האם נוכל להביא יחד ילדים כי בדרך אחרת שנינו לא מוכנים....
בוכה, מפוחדת והמחשבה לא מרפה ממני.
האם יש מישהי שעברה עם בן זוגה תהליך שכזה ויכולה לעודד? לתת לי תקווה שיהיה לנו ילד משותף משלנו...

מטורף שבמקרה עברתי פה עכשיו!

יש לי סיפור מעודד.

לא יודעת לענות לגבי הגן שאחראי על הפקת זרע. מספרת לך סיפור של חברה טובה שלי, שחשוב לה תמיד לעודד נשים אחרות.

לפני 10 שנים, אחרי שנתיים של נישואים ונסיונות, לבעל של אותה חברה עשו בדיקות זרע ונמצאו בהן 0 זרעים.
הוא עבר את ה tese הפחות פולשני (לא זוכרת כרגע את שמו) ונמצאו שוב 0 זרעים. הרופאים אמרו לו שלעולם לא יהיו לו ילדים ביולוגים שלו. הם החליטו בכל זאת לנסות את הtese יותר פולשני. מצאו בו 9 זרעים! וזהו. אין עוד.

הפרו בעזרתם ביציות של חברה שלי, נוצרו 8 עוברים קפואים. החזירו שני עוברים והיא ילדה תאומים בן ובת. הם בני 9 היום. שנתיים אחרי היא ניסתה להחזיר רק אחד כי היה לה קשה עם התאומים. ההחזרה של הבודד נכשלה, היא ניסתה שוב להחזיר 2 וילדה שוב תאומים בן ובת. הם בני 6 היום. אחרי 3 שנים נשארו לה שלושה עוברים. היא נסתה שוב להחזיר בודד, נכשל,החזירה את השניים אחרונים. נקלטה שוב עם תאומים, הריון קשה, דימומים הפלה מאיימת..... ילדה תאומות בנות והן בנות 9 חודשים.

זה סיפור אמיתי לגמרי. לבעלה לא היו אמורים להיות ילדים בכלל ויש לו היום 6. חברה שלי תמיד מספרת את הסיפור שלהם להראות שיש תקווה.

מקווה בשבילך לידיים מלאות במהרה.

מפעם

New member
סיפור מדהים. גם אני תכננתי לפצות בזוגות... זה המון עבודה

נועה312

New member
היי

אני ממליצה להיכנס גם לפורום אזוספרמיה
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=40935&r=1
שמיועד לגברים ונשים שקיבלו את התוצאה של 0 בבדיקת זרע (1 מ100 גברים דרך אגב)
אני ממליצה לעשות בדיקה לחיפוש זרע בזרימה בברטוב או בMFC, במעבדות האלה משתמשים במיקרוסקופ בהגדלה של פי 6 ממעבדת זרע רגילה ולפעמים זה כל מה שצריך.
אני גם ממליצה להתייעץ עם אחד האורולוגים המומחים לזרע, שפי מדג'ר טל או רביב. אנחנו אישית היינו אצל שפי. יש גם ניתוחי טסה וגם מיקרוטסה ובהתאם לבדיקות צריך לראות איזה ניתוח יותר מומלץ עבורכם. בהצלחה והלוואי שהכל יסתדר בסוף

למעלה