צריכה עזרת פיענוח...

צריכה עזרת פיענוח...

צירפתי את הגרף המוזר שלי, של החודש. מי שזוכרת, בחודש הקודם הביוץ שלי היה ביום ה-17, אך החודש נראה שהוא הקדים...גם לפי הגרף, גם הסימנים (הפרשות, כאבים בצד הבטן וערכת ביוץ..), אז הכל קצת מבולבל לי, אני אמורה לקבל מחזור ממש בסוף החודש ולא נראה שהחום עולה במיוחד למרות שהוא גם לא יורד, אז........אוף!! ועוד משהו, בשלושה ימים האחרונים, אני קמה בבוקר עם חזה תפוח משהו... אז מה אתן אומרות??

פּוֹנְג

New member
האמת היא שקשה לי לומר לך חד משמעית

אולי היה ביוץ ביום ה-13 אבל אין אחריו עלייה משמעותית של הטמפ'. אולי היה ביוץ ביום ה- 16 , אבל אז הטמפ' של היום ה -20 מקלקלת את התחזית... צר לי. אני לא יודעת לעזור לך, אבל אולי יבואו אחרות שיודעות מאיזה טמפ' להתעלם
והן יעזרו.

מעיןבר

New member
הי פעםראשונה

יש לך גרף ממש קשה לפענוח... אני מצרפת לך את הגרף עם כמה קוים שהוספתי. קו הבסיס (המאוזן) הירוק הוא אופציה אחת והצהוב הוא אופציה שניה. לפני הצהוב - עדיין לא היה ביוץ. לפי הירוק יש שתי אפשרויות לביוץ - היום ה- 9 או היום ה- 13. לפי הסימנים ובדיקת הביוץ שעשית יום שני (היום ה- 13) הוא האופציה הסבירה לביוץ. כרגע מה שאפשר לעשות הוא רק להמתין ולראות איך העניינים מתפתחים...

תודה רבה מעין ופונג..../images/Emo24.gif

אני מניחה שבאמת אין הרבה מה לעשות, פשוט לחכות לסוף החודש לראות ולהראות.....
אנחנו 3 חודשים מנסים טבעי, לצערי אם גם החודש לא יקלט, נאלץ לחזור לאיקקלומין.....וזה די מבאס אותי.
אז מחזיקה אצבעות.. ושוב, תודה!

למעלה