צריכה עזרתכם

net4u1

New member
צריכה עזרתכם

היי אני מתעניינת לעבור לגור בת"א. הייתי רוצה אם תוכלו קצת להסביר לי על השכונות בת"א (נווה צדק, אפקה וכולי וכולי), איפה כדאי לגור? איפה לא? כל הפרטים שאתם יכולים לתת לי...זה מאוד מאוד חשוב לי.... תודה תודה וכל עצה תתקבל בברכה

dana19il

New member
אני הייתי ממליצה לך על....

שכונת יד אליהו. שכונה שקטה, קרובה למרכז, נחשבת קצת "דרומית". יש תחבורה ציבורית טובה למרכז העיר ולפרברים. לא יקר יחסית לשאר מקומות בת"א.

איפה לא לגור?

לא לגור במקומות מרכזיים מדי כמו דיזנגוף למשל. אני עשיתי את הטעות ושכרתי דירה באיזור הזה ומאז אני לא יכולה לישון בלילה, די ברור למה...

four seasons

New member
נוה צדק ופלורנטין...

שתי שכונות מדהימות, נווה צדק די יקרה, פלורנטין לא יקרה ושכונה מאוד מדהימה, יש בה הכל, גם שקטה, לא יקרה, יש בה מקומות בילוי, בתי קפה, מסעדות, גלריות ובקרבת מקום גם מסיבות, נווה צדק מזכירה כפר באמצע עיר, מאוד אכותית וגם יקרה בהתאם.

Mnementh

New member
היא אמרה לי תראה.....

החיים די קלים, נשכור לנו חדר בדרום ת"א ונחיה כמו גדולים.

lonely TearDrop

New member
ממ...

בצפון הישן! האנשים נחמדים, אזור שקט מרכזי, עם בתי קפה רבים.. הרחובות השקטים והקטנים שקרובים לאבן גבירול.. המחירים מעט יקרים.. אבל אני משערת שעדיפים מנאות אפקה והסביבה..

Imperia

New member
זה קצת תלוי במה את רוצה

את עוברת עם משפחה או לבד? אם לבד - את מתכוונת לגור לבד או עם שותפים? את צריכה להגיע למקום עבודה, לימודים מסוים? את ממונעת (וצריכה מקום חניה) או צריכה קרבה לנתיבי תחבורה ציבורית? כמה חשוב לך שקט? כמה חשוב לך מיקום מרכזי, קרוב למקומות בילוי או מרכזי קניות? ואולי את בכלל מעדיפה מקום יותר ירוק ופרוורי? הסיבה שאני שואלת את כל השאלות האלה היא שיש הרבה הרבה אזורים בתל-אביב כך שקצת קשה לנסות לתאר את כולם...

למעלה