צריכה עזרונת ...

פוחZניה

New member
צריכה עזרונת ...

בוקר טוב לכולם :) אז ככה , יש לי סעיף בחוזה שאני מבקשת שתתרגמו לי בבקשה את הסעיף לשפה רגילה ומובנת יותר. אני גרה בדירה שכורה ורצה לעזוב חודש וקצת לפני סיום החוזה, אני מעוניינת למצוא מישהו שיחליף אותי,אבל השותפה השניה החליטה על דעת עצמה שהיא זאת שמחליטה והיא קובעת הכל והיא תכניס מי שמתאים לה ורק לה ומי שבא לה ומתי שתרצה. היא רוצה להכניס מישהו שמתאים לה אבל הוא יכול להכנס בתאריך שמסתיים לי החוזה לגמרי , ואני רוצה לעזוב לפני והיא מכריחה אותי לשלם את השכירות עד שמי שהיא רוצה יכנס לדירה, אני כבר שכרתי דירה אחרת בינתיים ואני עוברת עוד כמה ימים והיא עושה לי את המוות, האם באמת אני צריכה לשלם, והיא זאת שצריכה למצוא מישהו שמתאים לה, או שאני מוצאת מישהו שיחליף אותי שאני עוזבת וסוגרת את זה עם בעל הדירה ולא מולה? המון תודה מראש. " מוסכם כי השוכרים יהיו רשאים במהלך השכירות להביא לשוכר אחר תחתיהם, בתנאי הסכם זה, ובלבד שהדבר יתואם מראש עם המשכיר, והמשכיר ייתן הסכמתו. המשכיר יהיה רשאי לסרב לשוכר אשר לא ייראה בעיניו מכל סיבה כל שהיא. מובהר כי במקרה כזה יכוסו כל הוצאות המשכיר בגין עריכת החוזה החדש, ו/או כל הוצאה אחרת עקב החלפת שוכר."

פוחZניה

New member
עוד משהו קטן,

חתמנו חוזה ביחד ולא כל אחת בנפרד. והסעיף שציינתי שם זה מהחוזה שלנו. תודה.

פוחZניה

New member
תודה. ועוד שאלה,

כן אני טוחנת שוב את אותה שאלה אבל אני רוצה להרגיש בטוחה, אני מוצאת מישהו שמתאים לבעל הדירה, והוא מאשר, האם לה יש אפשרות לעשות משהו ?

למעלה