צריכה עזרונת

צריכה עזרונת

יום חמישי הבא חבר שלי מסיים אימון מתקדם. זה אירוע חשוב מאוד בשבילו כי הוא כבר שנה נגרר בקורסים למינהם ועובר בין דברים (סיפור מסובך) ועכשיו הוא סוף כל סוף יגיע ליחידה ויתחיל שירות סדיר. אני רוצה להכין\ לקנות לו משהו קטן כדי להביא לו בסיום. למישהי יש רעיונות? דברים כמו סימלי יחידה וכו' לא אפשריים כי הוא ביחידה סודית. תודה על העזרה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifגם חבר שלי מסיים :ם

אולי לא חמישי הבא אבל חמישי אחריו חח באיזה תאריך? הווו.. וזו יחידה סודית אז בטוח לא איפה שחבר שלי XD באותו יום שהוא מסיים קחי אותו לארוחת ערב במסעדה שהוא אוהב :) אם את ממש רוצה לקנות משהו.. דבר שכולם שמעו עליו בזמן האחרון - דיסקית עם חריטה או תמונה. ראיתי חנות צילום בקניון איילון שעושה כאלה. זה ממש קטן סימלי, חמוד כזה והוא יכול להחביא בתוך השיפצור של הדיסקית שלו תמיד.

מזל טוב!

ב-22...ואולי הם כן מסימיים ביחד. כרגע הוא במוד"ש אבל החל מה-22 הוא לא. חשבתי אולי להכין לו ארוחת ערב הבעיה היא שאני מתגייסת ביום ראשון שאח"כ ונראה לי לא יהיה לי מספיק סבלנות. רעיון טוב אולי. קצת יקר.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifתודה.

האא אז חבר שלי מסיים שבוע אחרי :) ידעתי שאם אמרת משהו סודי אז הוא לא עם חבר שלי חחח

GrowingMadness

New member
גם חבר שלי מסיים אימון מתקדם D:

אבל הוא בכפיר, וזה אומר שבשבוע הבא הוא עולה למוצב ): [בבית לחם] וזה מפחיד
אבל יהיה בסדר נכון? בכל מקרה, אין לי ממש רעיונות למתנה כרגע אז אני רק אאחל מזל טוב ובהצלחה בהמשך לחבר שלך

shiri59

New member
מה?? מתי הוא עולה? לאן? כמה זמן? איך יודעים

מי עולה?! מה תעשי עם עצמך?! חח

GrowingMadness

New member
מזאת אומרת איך יודעים? ../images/Emo6.gif

זה כל המהות של התפקיד של כפיר, לוחמה בטרור, זה מה שהם עושים בוותיקה
אז בסוף אימון מתקדם הם עולים לוותיקה ומתחילים את הסדיר [פחות או יותר..קצת קשה להסביר את זה
] הוא יהיה בכמה מוצבים, אבל הוא רוצה לצאת להיות חוג"ד אחרי שהוא "יבלה" בכל מוצב פעם אחת. יש בשכם, בית לחם, עזה ו..לא זוכרת עוד איפה
מה אני אעשה עם עצמי? שאלה טובה
בתאכלס זה דיי בטוח שם, זה לא שאנחנו במלחמה וצריך לחשוש. כרגע המצב דיי רגוע
את לא שומעת כל יום בחדשות על חייל שנהרג במוצב, נכון? בתאכלס הסיכוי למות בתאונת דרכים גבוה פי 10 בערך
[חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו מלח מים
]

0LoVe GiRl0

New member
לבית לחם ?!

חבר שלי בבית לחםם .. איזה פלוגה הוא יהיה ?! הם יהיו ליד מגבניקיים נכון ?

למעלה