צריכה עזרה

Uncertainty

New member
צריכה עזרה

אהלן אנשים, יש לי שאלה בקשר לעצמי. אני לא בטוחה אם אני ביסקסואלית או משהו אחר. אני נמשכת לבנים מאוד, אבל לאחרונה התחלתי לפתח רגשות למישהי מסויימת ולהימשך אליה. זה קרה לי עד היום רק איתה. אני לא יודעת אם בעתיד אני אצליח לפתח רגשות כאלה גם לבנות אחרות, ובקיצור השאלה, אני נראית לכם ביסקסואלית? ואיך בכלל אפשר להיות בטוחים?

W a r r i 0 r

New member
הצעה שלי נשמה,

אל תפלי להגדרות. תזרמי, פשוט תזרמי. תתנסי במה שטוב לך איתו. אל תפסלי שום דבר בגלל דעות קדומות וכו. זה מה שאני עושה...

D amaged R oses

New member
גם אני הייתי במצב כמו שלך בערך D:

הייתי נמשכת -רק- לכוסיות כאלו, ממש כמו דוגמניות וזה
ולחשוב על קשר עם מישהי ברצינות לא הייתי מסוגלת.. אבל לפני 8 חודשים בערך אולי יותר התאהבתי במישהי, שהיא אולי יפה, אבל לא כוסית, לא הטעם שהיה לי לפני. הרגשתי אליה משהו מאודמאוד חזק וזה לא עבר לי מהר מאוד. ואז התחלתי לראות את עצמי עם בנות.. זה לא משנה אם את כן או לא, אם הבחורה מוצאת חן בעינייך תעשי משהו עם זה
אני מאחלת לך המון בהצלחה

SSAAMMEEYY

New member
היי לך :)

לדעתי, כרגע לפחות, עדיף שלא תתעסקי בהגדרות. ואם נראה לך שאת נמשכת אליה, אז תזרמי עם זה... את לא חייבת להיות בטוחה שאת ביסקסואלית בשביל לדעת מה את מרגישה אליה, נכון? וגם אם זאת הפעם הראשונה שאת מרגישה משו לבת... יכול להיות שאת נמשכת לעוד בנות ואת לא יודעת עדיין. אז בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים :) תשיכי לעדכן... אה, ושיהיה לך יום מקסים^^

למעלה