צריכה עזרה

תמרה007

New member
צריכה עזרה

שלום לכולן, אני ממש חדשה בתחום, עקב ניתוחים וסיבוכים הסתבר לי לאחרונה שהריון מסכן את חיי, ולכן אני בשלבי התחלה ראשוניים בבירורים לגבי הפונדקאות. עיינתי בטפסים של הועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים. אבל אני די מבולבלת: מה הפרוצדורה? מה עלי לעשות קודם? יש כ"כ הרבה טפסים, בדיקות... בתודה מראש תמרה

תמרה007

New member
ועוד שאלה:

אולי מישהי יודעת האם כדאי לעשות את זה בחו"ל? (אם יש את האפשרות כמובן) שמעתי שבארה"ב זה יותר קל, זה נכון?

לאט לאט, תמרה../images/Emo13.gif

ראשית כל עלייך לשלוח לוועדה לנשיאת עוברים את טופס מספר 6. עליו צריך להיות חתום רופא הנשים שלך. כדי שישלחו לך אישור עקרוני להתחיל את התהליך. מציעה לך לדבר עם אביבה, מתאמת הוועדה והיא תסביר לך איך להתחיל את הפרוצדורה. מספר הטלפון שלה: 02-5681275/460 חוצמזה, תוכלי לשוחח איתי ב
אם תרצי. שולחת לך
. לגבי חו"ל, לא יודעת לומר לך. לא ניסיתי, אנחנו עושים את זה פה. הרבה סבלנות, אורך רוח ואמונה בדרך להצלחה!!!

שלום תמרה../images/Emo45.gif

אכן בהתחלה הכל נראה מפחיד ולא ידוע.., אבל התמזל מזלך שיש כאן המון בנות שיוכלו לעזור לך ולהסביר ביינתיים את מוזמנת לקרוא דפים אחורנית בפורום. שולחת לך את הטלפון שלי במסר
<אוריתוש 5 אהובתי אני לא אשכח שאת ענית ותמכת בי כשאני נכנסתי בהתחלה לפורום ולא הבנתי מי נגד מי
> בהצלחה תמרה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כפי שכתבו לך כאן הבנות, כדאי לפני הכל להביא מכתב מרופא הנשים שלך המתאר את הסיבה לפונדקאות וכולל בתוכו את ההיסטוריה הגניקולוגית שלך וכל פרט רפואי אחר הרלוונטי לתהליך. בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית מבינה את הבילבול...לגיטימי ומובן ביותר!! שנית הגעת למקום הנכון-
שולחת לך ב-
את ה-
שלי אשמח לעזור

למעלה