צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

שלום! אני רוצה לשתף אתכם במשהו.. אולי תעזרו לי.. היתה לי חברה.. לא להרבה זמן.. אנחנו לומדות באותה כיתה... היה בנינו משהו... אחרי שכתבתי לה את המכתב הזה שתכף תראו.. היא פשוט התעלמה ממני.. ובמשפט אחד אמרה לי "צאי לי מהחיים".. ואני לא מבינה מה עשיתי? למה מגיע לי יחס כזה? מה רק בגלל שאני אוהבת אותה.. ובגלל נשיקה אחת קטנה שקרתה בשנה שעברה שבגללה היא לא יוצאת לי מהראש..? ומשם זה ניהיה יותר...?? המכתב.... בבקשה תקראי עד הסוף! זה חשוב! אני זוכרת את הכל! את הנשיקה, את המגע, את המבט! אוף למה זה בלתי נשכח! לא יכולה בלעדייך! העובדה הזאת שאני יודעת שלעולם לא תהיי שלי מקשה עלי! אני כל הזמן חושבת עלייך! את כל הזמן בראש שלי! יש בך משהו שאי אפשר להסביר! אני מודה, אוקיי אני רוצה אותך, להיות איתך! להרגיש אותך... אבל אני יודעת שכל זה חלום אחד גדול! אבל מהחלומות האלה שלא מתגשמים! וזה קשה. אני אוהבת אותך אני לא יכולה ולא רוצה להכחיש את זה! בשבילי את האחת. זה שובר אותי כל פעם שאני יודעת וחושבת שלא תהיי שלי טוב, זה נכון! אני לא מצטערת על מה שקרה לנו.... אולי את כן... אבל אני לא! מה שאני יודעת זה שזה לא היה צריך לקרות כי עכשיו אני כל הזמן נזכרת בזה ואני אוהבת אותך וכל הזמן מדמיינת דברים! אולי מה שקרה לא היה צריך לקרות?! אני כל הזמן חושבת עלייך! אף אחת לא נכנסה לי למחשבות, לראש, לרגשות חזק כל כך כמו שאת! כשאני מסתכלת לך בעיניים אני רואה הכל, את כל מה שקרה! לפעמים אני מרגישה שאני לא מסוגלת להביט בך! אבל כשאני מביטה יש לי מן מבט מוזר כזה... אני נשאבת לתוך העיניים שלך! אני לא יודעת מה המכתב הזה אומר לך אבל פשוט אני רוצה להגיד לך כל יום "אני אוהבת אותך" אבל כמובן שאני לא יכולה.. וכל יום אני רוצה לחבק אותך אבל אני מתביישת! אני מצטערת שאני אומרת לך את הדברים האלה, אני יודעת שאת יודעת חלק מהם אבל מה שאת לא יודעת זה כמה אני אוהבת אותך... ולזה אין מספר ולא גבול...! אני רוצה שתזכרי אותי! זה הכל שלא תשכחי! היא פשוט מתעלמת ממני!!!!!!!! היא יושבת לפני ואני לא יכולה שלא להסתכל עליה.. כל פעם שאני נכנסת מחדש לכיתה אני מסתכלת עליה!!! רבאק על העיניים הכחולות שלה!!! את המכתב כתבתי ב 15.2.06 חיכיתי לראות אולי זה רק כמה ימים ההתעלמות הזאת.. אבל זה נמשך ונמשך! בבקשה.. תגידו לי מה אני יכולה לעשות! היא לא יוצאת לי מהראש!!!!!!

n o a m z i

New member
אז ככה...

דבר ראשון זה מכתב נורא יפה... אני יודעת שאם משהי הייתה כותבת לי מכתב כזה בטוח הייתי איתה... אבל אולי היא בכלל לא בקטע של בנות.. דיברתן אחרי הנשיקה ההיא?? אולי הכל יפתר מדיבורים... אולי קרה משהו אחר שמפריע לה, פשוט תתפסי אותה באיזה שהוא מקום ותשבי ותדברי איתה.. אני חושבת שזה יעזור..

כנס\י

אנחנו דיברנו מלא פעמים! אפילו היתה לנו שיחה אחת שהיא אמרה שהיא מרגישה אליי משהו! הנשקנו לא פעם ולא פעמיים.. וגם לא "רגילה"....... אני מנסה להתגבר.. אבל כלום לא עוזר מה עשיתי לה?? אני לא יכולה לדבר איתה עכשיו.. כי אנחנו לא מדברות חודש....

היא אפילו

היתה תקופה מסויימת שהיא אפילו ביקשה ממני לנשק אותה! היא מזה מבלבלת אותי! אני לא יודעת מה לעשותת!!

BIoNdY

New member
אוקי ככה

אני יש לי מקרה דומה אוקי במקרה שלי לא הייתה נשיקה אבל אמרתי לחבר טוב שלי שאני אוהב אותו שאני מאוהב בו בדיוק בערך כל מה שרשמת שם זה ממש הזכיר לי את עצמי ובאמת יש רק שני דברים שאת יכולה לעשות עכשיו או פשוט לוותר ולעבור הלאה.. לא מהקטע של האהבה (כי אני יודע עד כמה זה קשה.. על בשרי) אלא מהקטע של החברות... תמשיכי לאהוב אותה למרות שהיא שונאת אותך למרות שאתם לא מדברות.... לא הא? אוקי אז יש את האפשרות השניה שהיא כמובן ההגיונית יותר וזה להלחם על החברות שלכם (איזה מרפי, בדיוק אותו אחד שהיה לי אותו מקרה איתו בתחבר עכשיו למסן) תדברי איתה תרדפי אחריה אל תוותרי לה אם זה דורש (למרות שתשדלי שלא) תגידי לה שזה עבר ששכחת אותה שאתם יכולות לחזור להיות חברות ואולי על הדרך כבר תנסי באמת לשכוח אותה... תדברי איתה.. באמת (כמו שאמרו כבר) שיכול להיות שדיברים יפתרו הכל... ואם זאת באמת חברות אז אל תוותרי עליה ואני בטוח שגם תצליחי להחזיר אותה אולי לא כמו שהיא הייתה לפני אבל אולי למצב טוב יותר מעכשיו =] סורי על החפרנות ומקווה שעזרתי =] בלונדי

קצת עצוב

שקיימים דברים כאלה בחיים.. אני מרגישה שאני שונאת אותה רק בגלל שאני אוהבת אותה כמו שלא אהבתי בחיים שלי! אני מקללת את עצמי על זה שהכרתי אותה!!!!!!!!!!!! אבל מה שבטוח היא לא תצא לי מהראש.. ואני גם לא רוצה שהיא תצא! איך אני ארדוף?? היא אמרה לי לצאת לה מהחיים.. זה כזה מעליב שאני באמת מעדיפה להתרחק.. אבל קשה לי! ולא חפרת.. פשוט פרטת יותר..... =]

BIoNdY

New member
תקשיבי

אני לא ידבר איתך על הקטע של האהבה... כי אם באמת הייתי יכול לתת לך רעיונות שעוזרים הייתי גם נותן אותם לעצמי... אבל בקשר ללהתרחק מהחיים שלה: זה יכאב כל פעם מחדש אם היא תדחה אותך אבל לכי תדעי אולי יצא מזה משהו.. אולי תצליחי להחיות אל תוותרי תרדפי אחרי ותדברי איתה שוב ושוב ושוב אלא אם כן זה כואב מידי זה כבר תלוי בעצמך ובכמה שאת יכולה לספוג , אני רק יכול לאחל לך בהצלחה =]

תודה אבל

לא נראה לי שאני אהיה מסוגלת! נפגעתי ממנה הרבה... אני לומדת איתה באותה כתה! ואני לא יכולה להתעלם ממנה.. אבל אני חייבת אחרת אני לא יודעת מה יקרה... אני לא אכניס את עצמי בכוח לחיים שלה... אבל אני יודעת שאני לא יוצאת משם כל כך מהר.... אני בטוחה בזה שהיא לא שוכחת... ובטח שלא אני.... קשה לי... לא מסוגלת.. לדבר איתה.. על העיניים שלה קשה לי להסתכל.. (שזה היה התחביב האהוב עלי...להסתכל לה בעיניים...) לא יודעת מה קורה לה!!!!!!!

אני רוצה

לקבור את עצמי מרוב בושה שעשיתי משהו לא בסדר! ואני לא יכולה לדבר איתה על זה!! לא לדבר חודש עם אהבת חיי! זה אסוווןןןןןן!!! היא לא מדברת איתי רק בגלל המכתבב הכל התחיל בגלל זה.. אבל אני לא מבינה למה?? לא כתבתי שם משהו רעעעעעע זה לא פררר פשוט לא פררר למההה

BIoNdY

New member
כי היא מפחדת כנראה

במקרה שלי לא דיברנו איזה שבוע... אבל באמת שנלחמנו על החברות הזאת ובסוף זה יצא אני אומר לך מנסיון שדיברי םכאלה כן מצליחים לשרוד בסוף אני את שלי אמרתי ואני לא יגיד שוב... אבל באמת בהצלחה =] אה כן ואם תמצאי דרך לשכוח אהבה כזאת תודיעי לי... חחח כי אני כבר מחפש שלוש שנים =] בלונדי =]

למעלה