צריכה עזרה

צריכה עזרה

למרות הניק שלי אני בת 18 ויש לי חבר בן 22, הוא החבר השלישי שלי, והשני שיש לי כלפיו רגשות עכשיו רשמתי משפט במסנג'ר, של אהבה, שמתייחס למה שאני מרגישה כלפיו הוא טוען שהמשפט גורם לו להרגיש אי נוחות וזה מפחיד אותו וזה לא לעניין יש לציין גם שהכרנו באתר הכרויות והוא עדיין נכנס לשם, ראיתי את ההודעות שלו בפלאפון והוא מדבר עם הרבה בנות, אבל רק לי קורה "מאמי" "מותק" וכו... הוא אמר לי שהוא מחפש קשר רציני ועשינו משהו שגם הוא אמר שהוא יוכל לעשות את זה עם מישהי, רק שהוא מרגיש כלפיה משהו ולא אמרתי לו שאני אוהבת אותו אז מה הוא מחפש? מה הוא רוצה? אני אוהבת אותו, אני לא אשמה שאני מרגישה ככה הוא אומר שהמשפט יגרום לנו לבעיות אילו בעיות זה יגרום, זה שהוא לא אוהב אותי, או מרגיש כלפי משהו רק שלשום הוא אמר לי שטוב לו המצב הזה, איתי תודה על מי שעונה וסליחה על האורך

תגובה

אם את אוהבת אותו והוא אותך, לא יהיו בעיות. אם הוא פחות רוצה, תוכלו לשמור בינתים על מדת הקרבה המתאימה לשניכם. אם הוא חשוב לך, השתדלי להשקיע בו בהטבה ובהתענינות. אם צריך להיות קשר, יוצר.

nate2000

New member
נראה לי שהוא מחזיק אותך על אש קטנה

וזה שהוא מחפש קשר רציני לא סותר את זה, אבל הוא לא רואה את הקשר הרציני איתך. לא ציינת כמה זמן אתם יוצאים אבל אני מניחה שכבר תקופה לא ממש קצרה אפילו כמה 3-4 חודשים (תקני אותי אם אני טועה), ככה שמבחינתך זה נורמלי לחלוטין להביע לפניו את מה שאת מרגישה, אבל הוא נרתע מזה כנראה בגלל שהוא לא רציני כמוך מבחינת הקשר ולא מרגיש כלפיך את מה שאת מרגישה כלפיו. תראי יש גברים שיגידו הרבה דברים כדי שהבחורה תישאר איתם, הרבה מאוד בחורות ממש נמסות למשמע משפטים בסגנון שהוא אמר לך וממילים מאמי ומותק, לא חסר גברים שמנצלים את זה לטובתם. אולי במילים שלו הבחור טוען שהוא רציני, אבל במעשים שלו (שיטוט באתר הכרויות- מה הוא שכח שם? התכתבות עם הרבה בנות שלא בדיוק מוגדרות כחברות טובות שלו) הוא מוכיח את ההפך.

בלאגנית

New member
את בטוחה שאתם חברים?

נשמע שזה עוד בשלב של היוצאים קבוע לא הבנתי גם מה שאלת

בריט23

New member
אויש "הקשר" בינכם נשמע ממש קריר...

כאילו את עוד בסדר, אבל ה"חבר" הזה שלך ממש לא נשמע רציני לגבייך. אני במקומך הייתי מנפנפת אותו. מזה היחס הקפוא הזה? מגיע לך מישהו שיאהב אותך ויתן לך את היחס הכי חם ואוהב בעולם, אבל הוא.. תסלחי לי הוא ממש קיר גבס מאובן! אני לא הייתי מסוגלת לצאת עם עם מישהו שלא אוהב אותי. אהבה צריכה להיות הדדית, אם היא לא, זאת לא אהבה ובטח שלא חברות.

זכוכיות

New member
יש אנשים שצריכים יותר זמן...

כלומר, המקום שהיא נמצאת בו לגמרי לא הדדי וזה סיפור אחר. אבל בכל זאת, בער לי להגיד...

זו לא היתה הכוונה שלי

היא אמרה שלא מתאהבים תוך חודש, כדי לתרץ את ההתנהגות שלו.. אז הזכרתי לה שהיא סותרת את עצמה, ולו רק כדי לא להאשים אותו במשהו..

הוא מגדיר אותי בתור חברה שלו

ואני אחכה חודש חודשיים, הבנתי שאם עוברים 3 חודשים, אז זהו זה יחד

בריט23

New member
הגעתי למסקנה הזאת מזה שסיפרת

שהוא נלחץ כשרמזת לו על זה שיש לך רגשות כלפיו או משהו כזה, לדעתי זה אמור להחמיא לו שאת מרגישה משהו ולא להלחיץ אותו. מי לא היה רוצה שיאהבו אותו? אבל טוב, אני זו רק אני. אני באמת מקווה שהוא רציני לגבייך ושהקשר יפתח לאהבה אמיתית ויפה שתעשה טוב לשניכם. גוד לאק!

nate2000

New member
אז הוא אמר....

אם תתחילי להאמין לכל מה שאומרים לך תסיימי רע מאוד. מה שחשוב זה שיוכיח לך במעשים והוא לא עושה זאת. הבחור פשוט "מסבן" אותך במילים יפות.

למעלה