צריכה עזרה

צריכה עזרה

היי חבר´ה.... אני מתכננת לטוס ביוני לתאילנד לחודש, הייתי אצל הרופא שלי ושאלתי אותו לגבי זריקות הוא הביא לי טלפון של לשכת הבריאות, אני מנסה לתפוס אותם אבל כל מה שעונה לי זה מענה קולי (ולא בגלל שזהו חול המועד) המענה הקולי אומר שייעוץ דרך הטלפון לא ניתן לקבל, אלא ניתן להגיע עם פנקס החיסונים וכו´ בקיצור זה לא עוזר לי, ואני צריכה אינפורמציה-מישהו לדבר איתו בטלפון בתקווה שיוכל לשלוח לי בפקס את סוג הזריקות שאני צריכה לעבור. (אני צריכה מאיזור רחובות) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. ביי

פשוט מאוד...

טלפון קצר ל- 144 לבקש את הטלפון של משרד הבריאות ברחובות ושם לדבר איתם יכול להיות שהמספר שהוא הביא לך שגוי כמו כן כנסי לכאן אני מקווה שמידע הזה יעזור לך בהצלחה ברי

ירדן 29

New member
מענה לסוכריונת שטסה ביוני

מי שסיפר לך שחובה לעבור בדיקות וזריקות ולקחת כדורים לפני שאת טסה למזרח,סיפר לך אגדה. אין שום חובה לקחת כדורים,לעבור זריקות ומבדקים על מנת לטוס למקומות מהסוג הזה,אלא מציעים לך,לא מחייבים,ולא כופים עלייך את זה. חוץ מאשר כל זה,אני מציע לך בחום לקחת כמה שיותר כסף בשטרות כמה שיותר קטנים,כי הכל שם,בכל מקום ופינה בתאילנד,הולך כמו בשוק הכרמל,או כמו בשוק של בגדים,הכל במזומן,הכל מהר,הכל זול,והכל הכל מזוייף. החל מסיגריות,דרך תכשיטים,עד שעונים,ובגדים. אני גם רוצה להזהיר אותך,לבל תתאהבי במדינה הזו (כמו שקורה לרבים) כי ברגע שמגיעים לשם,מריחים את הריחות וסופגים את האווירה,את בתוך זה,וקשה לעזוב שם אח"כ. בכל אופן,כפי שאמרתי,אין שום חובה לעבור מדבקים,לקחת תרופות וכאלה,ומי שאמר לך,טעה כי אני עצמי חייתי שם כמה שנים,ואפילו הבאתי לארתץ כלה,ולא קרה,לא לי,ולא לה שום דבר,ושנינו בריאים מאוד.

למעלה