צריכה עזרה!!

חסויה12

New member
צריכה עזרה!!

אני בת 14 בכיתה ח' וגיליתי שאין לי חברות...היו לי שתיים טובות שהכרתי בחטיבה אבל גיליתי שהן לא הכי הכי טובות ואני לא מדברת איתן...החברות מהיסודי הם השתנו לגמרי ולא מתאים לי להיות איתן...רק אחת נשארה "נורמלית"..ונורא רע ליי... איך מתחברים עם בנות אחרות??? אני גם לא הכי מקובלת, בהתחלה זה נורא הפריע לי אבל עכשיו זה לא כי אני פשוט לא שמה על אפחד..אז לא יורדים עליי או משהו...אבל נורא מפריע לי הקטע עם החברות, לצאת וכו'... תעזרו ליי בבקשהה... תודה מראש:) ח-ס-ו-י-ה.

SGQ

New member
אולי תנסי להתחבר לבנות חדשות?

ככה זה אצל אח שלי (בכיתה ז'). הוא עלה לחטיבה השנה בלי חברים טובים, ובשניה הוא דחף את עצמו לאחת מה"חבורות" בכיתה והתיידד עם חברים חדשים. בהצלחה

SGQ

New member
אמממ..

יש המון דרכים.. את יכולה ללכת לאחת הבנות ולשאול אותה משהו שקשור ללימודים, וככה תפתחו שיחה ותתחברו. את יכולה לעזור במשהו לאחת הבנות. וכו'..

אז ככה...

דבר ראשון שתדעי שאצל בנים הבעיות האלו דיי זהות. דבר ראשון אין לך ברירה אלא להידחף. את חייבת רק להידחף בצורה טובה שתהיה נעימה לכולם. אצל בנים לצערי הרב מה שחלק עושים זה להידחף, לשמוע מילה שמישהו אומר לקרוא לו הומו, מניאק וזהו. חח גם יש כאלו שנדחפים וגם מציקים ואי אפשר להיות לידם פשוט. את באמת יכולה לפתוח שיחה עם בנות על משהו שקשור ללימודים, או בעצם על כל דבר שיכול לפתוח שיחה אבל גם משהו שבמקביל אפשר להיפגש אחרה"צ ולדבר עליו. כאילו..משהו שיהיה לו המשך, לא איזו שאלה שיענו לך ואז תגידי: אה טוב..ביי. את יכולה למשל לדבר עם ההורים שלך ולהחליט לעשות מסיבה קטנה בבית ולהזמין את הכיתה או כמה אנשים שבא לך להכיר. אני בטוח שישמחו לבוא אלייך ומשם עד שיהיו לך חברות חדשות, הדרך קצרה ביותר.

אל תידחפי אף פעם

כל מה שצריך כדי להשיג כמה חברים חדשים, זה להתחבר למישהו אחד. בד"כ הוא עם הקבוצה שלו, ואם הוא מחבב אותך הוא ישמח לתת לך להצטרף לחבורה שלו. מיומנויות בסיסיות של ניהול שיחה, נימוסים וקצת הומור זה באמת כל מה שצריך. אגב אני לא מבין מה הקשר של השאלה לפורום הזה.

Harpush

New member
אל תדחפי!! בחיים שלך אל תעשי את זה

אני בכיתה ח' בת כמעט 14 והדבר שהכי שונאים אצלי בבצפר זה נדחפים. זה מרגיז ומעצבן וזה ממש מרתיע. כדאי לך לנסות להיות נחמדה ואולי לנסות קצת לדבר עם אנשים פה ושם שיחות חולין גם לי הייתה בעיה כזו ועכשיו המצב החברתי שלי בסדר גמור [:

אוי.את מזכירה לי אותי...

יש לך באמת שתי פתרונות. הראשונה היא באמת להתחבר עם בנאדם אחד ולקוות שהוא יכניס אותך [כמו שפרדי אמר] השניה היא כמו שKASHER אמר/ה. לעשות מסיבה ולהזמין את מי שאת רוצה להכיר. ביננו,אני כן הייתי מה'מקובלים' ובתכלס,אחרי שהתנתקתי מהם והתצטרפתי ל'פריקים המאאאאאאאאסריחים' ול'חנונים איכס' החיים שלי היו הרבה יותר נחמדים. עד כמה שזה נשמע מוזר...היום שבו התנתקתי מה'מקובלים' והצטרפתי לקבוצה שהיא לא ככ מקובלת,היה היום הכי טוב שהיה לי בחטיבה... אז קיצר,הכי טוב זה לעשות מסיבה. אני מציעה לך לפני זה להכיר אותם בקטע של ''היי ביי'' כי רוב הסיכויים שאחרת הם לא יבואו

ד"א...אין לי מושג איך משנים את השם

משתמש. רוצה למחוק את ה-דה גרייט. לא יודע איך =[ ולבירה נשר - הייתי מתחלף איתך. 1) אני לא מהמקובלים. 2) בגלל שאני לא מהמקובלים אני צריך למחוק את ה-דה גרייט מהשם משתמש

חסויה12

New member
תודה לכולם על הרעיונות...

החלטתי לנסות להחבר אל אחת ואם לא יצליח לי אז לשניה וככה עד שאצליח..אבל מה צריך לעשות כדי להתחבר עם ילדה?

annafff

New member
קודם כל...

לנסות להקשיב לה כמה שיותר, לקלוט מה היא אוהבת ולנסות להתחבר לזה גם, למשל התחברת למישהי שואהבת ציור, תנסי ללמוד ממנה להראות לה שאת ממש מעוניינת במה שהיא עושה... הכי חשוב בלהתחבר עם אנשים זה להצחיק אותם! עכשיו לא לנסות להצחיק בכל מצב, כי אז זה ניהיה מעצבן, אבל אם את רואה רגע נחמד שאפשר להגיד איזה משפט מצחיק, נצלי את זה. אני חושבת שהכי חשוב באמת בהתחלה זה להיות גמישה להקשיב להסכים עם דברים (לא עם הכל מה שלא נראה לך אז לא...מאוד חשוב גם להישאר מי שאת!) באמת תנסי להיות ידידותית ונחמדה, ברגע שתתחברי למישהי עם "חבורה" היא תחבר לשאר ואז לאט לאט תתני להן להכיר אותך האמיתית! בהצלחה!

יש לי ספר מעניין שנוגע בעניין הזה

כדי להתחבב על מישהו צריך : 1) לחייך. 2) להסכים עם מה שהוא אומר, לא להתווכח איתו בשום פנים ואופן. 3) לדבר איתו על הדברים שמעניינים אותו. 4) לדבר איתו על האדם שהוא הכי אוהב - על עצמו. 5) לפרגן כמה שיותר, אבל לא להתחנף! חשוב מאד. בהצלחה.

../images/Emo45.gif כן..וזה כזה דפוק!!!!

למה לעזאזל צריך להסכים עם מה שבן אדם אומר בשביל שהוא יחבב אותך??? אה! למה? אני לא סובל להיות כלבלב של מישהו, אני בן אדם עם דעות מישלו ואצלי זה כמעט בעיה נפשית להסכים עם בן אדם סתם בלי שאני חושב כמוהו.. כן..אבל אני יודע שאני לא בן אדם נחמד במיוחד..

למעלה