צריכה עזרה!!

טופי בת

New member
צריכה עזרה!!

אז ככה יש לי חבר כבר 8 חודשים...והכל בסדר בנינו אבל יש לי ידיד שאני מכירה אותו מגיל 0 האמהות שלנו חברות מגיל צעיר מאוד.. עכשיו פעם הייתה לי תחושה שאני ממש ממש רוצה אותו ובאיזה שהוא שלב זה עבר לי אבל עדיין יש לי את התחושבה שאני חייבת "להיות איתו" כדי שאני יוכל להמשיך הלאה. אני לא יודעת עם הוא רוצה..אנחנו מדברים בטלפון ונפגשים אבל אני ממש מפחדת שזה יהרוס בנינו חוץ מזה שחבר שלי אני לא יודעת מה להגיד לו פליז עזרה

תגובה

לא תוכלי להיות חברתו, כשיש לך חבר אחר. השתדלי לשמור על ידידות טובה אתו ולחזקה בנתינת אהבה וביצירת ענין אישי משותף. בהמשך תוכלי להחליט, מה את מרגישה לכל אחד, וזה יקבע למי תתפתח חברות.

בר

New member
אני מבין שאת מבקשת להתנסות עם אחרים

מדוע לא לסיים את הקשר הנוכחי בכדי לא להגיע לידי בגידה ואז לעשות ככל העולה על רוחך. תנסי להיות במקום החבר שלך במצב שלך ותראי איך את היית מגיבה לעניין. ואני בכלל שואל,מדוע להרוס קשר שהכל בסדר בו בשביל התנסות שעלולה בהחלט להרוס שני קשרים. האחד שלך עם בן זוגך והאחר עם ידידך משכבר הימים. תשאירי את ההתנסות המיותרת בצד ואם אי פעם תיפרדי מחברך הנוכחי אז אולי תוכלי לנסות את אשר את רוצה. כל החיים עוד לפנייך...את רק בהתחלה מתוקה.

למעלה