צריכה עזרה.

liquid fairy

New member
צריכה עזרה.

אני ספיר,עוסקת בספורט(שחייה)מגיל קטן. כמובן,גם אני הגעתי לשלב המנילות לפני כמה ימים,ועמדה לפני התלבטות גדולה-האם להתגייס לתפקיד שאני באמת חושבת שאהנה בו,או להיות מוגדרת ספורטית מצטיינת וסביר להניח להיות פקידה. החלטתי שאני רוצה ללכת על גיוס לצה"ל לתפקיד שהוא לא יהיה פקידה או יומיות,מכיוון ששחייה אצלי זה תחביב ואני טובה בזה,אבל לא חשבתי לעסוק בזה בעתיד.. אני רוצה תפקיד קרבי..תפקיד פיזי שיציב לי אתגרים כי אני לא רואה את עצמי שנתיים בתור פקידה,אני אתחרפן. הופיע לי שאלה במנילה לגבי חובלים,סימנתי שאני מעוניינת. אבל לא יודעת עד כמה אני באמת מעוניינת. ממה שהבנתי זה לא תפקיד קרבי כמו שאני רוצה. כי ב3 שנים הראשונות עושים קורס עיוני וגם במהלך השירות עושים תואר לא? במנילה עצמה דירגתי במקום ה-1 תפקידי לחימה התנדבותיים. אבל באמת שאין לי שמץ של מושג מה בפועל עושים..זאת אומרת ביום-יום. אני יודעת שלא הורגים מחבלים חח אבל אני רוצה כמו שאמרתי תפקיד קשה מבחינה פיזית שיציב לי אתגרים כי רק ככה אני לא משתעממת. מה לעשות? לאיזה תפקיד אתם חושבים שאני אתאים?

nofar20

New member
../images/Emo26.gif

1.מדריכת כושר קרבי. 2. מדריכת שחייה/מצילה. אני חושבת שכדאי לך ללכת לע אחד מאלה יותר מאשר ללחומה כי הן יותר פעילות פיזית.

liquid fairy

New member
מדריכת שחייה\מצילה

יש דבר כזה? נשמע נחמד!
אשמח לפירוט וכנ"ל לגבי כושר קרבי

nofar20

New member
תשובה

לגבי המצילה יש פירוט גם על זה בהסבר על מדריכת כושר קרבי אבל את יכולה להתקשר למדור קדץ ולשאול אותם. ולגבי מדריכת כושר קרבי: מהות התפקיד מדריכת הכושר הקרבי מקדמת את נושא האימון הגופני ביחידתה, תוך העברת אימוני כושר גופני שונים, הרצאות עיוניות בנושאי תזונה נכונה, תורת האימון וכמו כן שיטות שונות לשימור הכושר הגופני ושיפורו. בנוסף, מארגנת מדריכת האימון הגופני ימי ספורט, וטורנירים יחידתיים. השירות לרוב במתכונת בסיס סגור. לבעלות רקע מתאים באומנויות לחימה, קיימת אפשרות לבחירת מסלול התמחות כמדריכת קרב מגע וכושר קרבי אשר תבצע תהליך הכשרה משולב שאורכו 17 שבועות. המדריכה תוסמך להעברת אימונים והקניית מיומנויות קרב מגע לחיילים. נדרש רקע באומנויות לחימה, כושר גופני גבוה ויכולת הדרכה. לבעלות רקע ויכולות שחייה מתאימים, קיימת אפשרות לביצוע קורס שאורכו 6 שבועות של מצילה ומפעילת בריכה בחיל האוויר והחלל והחלל. קורס זה מקנה תעודות צבאיות ואזרחיות בתחום הצלה והפעלת בריכה, המשלבות פעילויות הצלה ועזרה ראשונה. משך הכשרה משך ההכשרה -11 שבועות, לאחר ביצוע הטירונות המהווה תנאי מעבר לקורס (רובאי 02). שיבוץ וקידום בסיסי הדרכה (בה"דים), בסיסי אימון חטיבתיים (בא"חים), גדודים, חטיבות, יחידות מיוחדות, ואוגדות. הפעילות מתבצעת אל מול אוכלוסיות מגוונות - טירונים, לוחמים ומפקדה. כתובת וטלפון 09-8972815, בין השעות 10:00-12:00.פקס: 098972834/835, ד.צ. 01443 מדור ארגון.

Kick SsS

New member
מצילה

חברה שלי עשתה מיונים למדסית בוינגייט, ושם היא סיפרה שהיא שחיינית ולכן קיבלה זימוני המשך למצילה שנערכים גם הם בוינגייט. זה שירות נחמד לאללה בבסיסים נחמדים לאללה (ח"א נדמה לי). ובקשר ללוחמה התנדבותית; קחי בחשבון שאם דירגת את זה באחד משלושת המקומות הראשונים, קל וחומר במקום הראשון- רוב הסיכויים שתקבלי זימון ללוחמה.

DyingToLiVe

New member
מעט מאוד אנשים יכולים להוציא

ספורטאי מצטיין, אם השחייה היא רק תחביב אצלך, קשה לי מאוד להאמין שאת מסוגלת להוציא ספורטאי מצטיין, אולי ספורטאי פעיל, וגם לגבי זה אני לא בטוח.

liquid fairy

New member
אני יוצאת

לתחרויות בחו"ל לעיתים תקופות וגם הרבה תחרויות בארץ ואני מסיימת במקומות מאוד טובים אז לא נראה לי שלא היו נותנים לי לפחות ספורטי פעיל,לפחות..

DyingToLiVe

New member
אז אי אפשר לקרוא לזה תחביב

זה מקצוע, ברמה כזאת, את מתאמנת כמה? שני אימונים ביום, חמש פעמים בשבוע? אני לא קורא לזה תחביב. תחביב זה משהו שעושים הרבה פחות.

למעלה