צריכה עזרה

mishe e

New member
צריכה עזרה

שלום אני מורה חיילת, ואני מעוניינת לעשות "שיעור בישול" לכמה ילדים שאני מלמדת אותם. אני אשמח להמלצות של מתכונים פשוטים ביותר שאני יכולה להכין איתם בבית ספר, רצוי שזה יהיה עם שוקולד :)

ניקי ב

New member
כדורי שוקולד

כדורי שוקולד - ניקי ב מצרכים: 100 ג' חמאה 2 כפות שוקולית 1 שוקולד חלב חצי כוס סוכר חצי כוס סוכר חום 350 ג' ביסקויטים חצי כפית נס קפה 1 כף ברנדי חצי כוס חלב - טיפה פחות קוקוס לציפוי הכדורים אופן ההכנה: לרסק את הביסקויטים להמיס את החמאה עם שוקולד החלב , לקרר מעט לערבב את כל החומרים כולל תערובת השוקולד. ליצור כדורים , לגלגל בקוקוס. לקרר

ניקי ב

New member
פשטידת שוקולד

פשטידת שוקולד - ניקי ב מצרכים: 500 ג' גבינה לבנה 1 שמנת חמוצה 1 כוס קמח תופח 3/4 כוס סוכר 1 סוכר וניל 2 ביצים 1 כף שוקולית הכנה: לערבב את כל החומרים חוץ מהשוקולית להוציא לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מבלילת הגבינה להוסיף לה את כף השוקולית לערבב. לשפוך את תערובת הגבינה (הכמות הגדולה יותר ) לתבנית משומנת. לשפוך מעליה את תערובת השוקולד לערבב מעט , בשביל ליצור צורות. להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. 45 דקות. הערות: תבנית גודל 29X20 ניתן להגיש בתור עוגה להגיש עם סירופ מייפל, דבש , סירופ שוקולד מהיר וקל מתאימה לילדים

ממתקי שוקולד

ממתקי שוקולד -לונה בלנקה 300 גרם שוקולד מומס 50 גרם חלבה 5 חתיכות רחת לוקום 100פיסטוקים 50 גרם קורנפלקס 10 יחידות מרשמלו מצפים תבנית בגודל 25 על 25 או תבנית דומה בנייר אפיה משומן מפוררים חלבה לקערה, מוסיפים רחת לוקום חתוכים גדול, מוסיפים פיסטוקים קלויים, קורנלפקס ומרשמלו שלמים. מערבבים קלות. יוצקים את התערובת על נייר האפיה, מכסים בנייר אפיה ומקררים שעתיים על להתקשות. חותכים לרבועים קטנים

אומנם לא משתתפת פעילה בפורום...

אבל קוראת די קבועה. וגם אני מורה חיילת
בהצלחה עם המתכונים- בטוח שיצא נהדר
כל הכבוד על ההשקעה והמחשבה

אני הייתי מורה חיילת לפני כמעט 6 שנ

שנים רעיון נחמד מאוד אולי תקשר את זה לט"ו בשבט ואז תעשי תמרים עם שוקולד או כדורי פירות יבשים בהצלחה
אני הייתי חימ"ש

mishe e

New member
אני בקל"ע

ואני אקח את ההמלצה שלך ברצינות. אני מקווה שהם יאהבו את זה

למעלה