צריכה עזרה!!!!!!!!

malka20

New member
צריכה עזרה!!!!!!!!

אני מקווה שיש פה מישהי שתוכל לעזור לי...האם אחרי קיום יחסי מין בפעם הראשונה יש כאבי בטן תחתונה וכאבי גב? גם אם זה שבוע אחרי הקיום?

sugarsoul

New member
לא צריך להיות

אולי את צריכה לקבל מחזור בקרוב? חחח או שהתנוחה שבה עשיתם את זה לא היתה להיט וכתוצאה מזה יש לך כאבי גב?

שגיתא

New member
היי מה שאת מתארת ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

מה שאת מתארת אכן יכול לקרות אבל זה לא בגלל היחסי מין והפעם הראשונה
באופן ישיר, לגבי הכאב בטן ייתכן ולפני הקיום הראשון היית מעט לחוצה
אפילו לא במודע, דבר שני מדובר במערכת שרירים שייתכן ואת לא כל כך מפעילה מעבר למשגל
, אפילו ייתכן והתנוחה לא נוחה לך, אם היית למעלה ושרירי הגב שלך לא מחוזקים ברור שזה יכאב, ייתכן שגם בלהט הרגע הבחור שלך קצת לא עדין אולי אפילו אוחז בך חזק מידי או תנועה חדה מידי וכדי לא לעוף את
יוצרת קונטרה עם הגוף ושוב מדובר בפעולת שרירים שלא תמיד אנחנו מורגלים לדוגמא לאחר רכיבה על סוסים או נסיעה על אופנוע מאחורה למי שלא מורגל בד"כ נתפסים או מורגשים היטב השרירים הפנימיים של הירך נסי לשים לב לכל אלה בפעם הבאה במידה ולא קשור ייתכן שיש לך פגיעה בגוף שלא קשורה במין
ורצוי לגשת לבדיקות לבדוק זאת
בהצלחה והנאה רבה
שגיתא

malka20

New member
נראה לי שאת....

צודקת....יכול להיות שזה באמת המצב...תאמת שדי כאב לי שקיימנו יחסים גם דיממתי די הרבה אני הייתי עליו למרות שהוא היה עדין איתי והכל אבל את יודעת זאת הפעם הראשונה שלי וממש כאב לי והפסקנו כי לא יכלתי עכשיו השאלה שלי האם זה יקרה לי גם בפעם השנייה שאני יהיה איתו????ואם כן מה את ממליצה לעשות כדי להקל על המצב ושנהנה? תודה מראש!

שגיתא

New member
מצטערת מלכה זו לא אשמתך אבל ../images/Emo54.gif

את לא היחידה ומה שאני כותבת כרגע לא מופנה כלפיך אישית אבל לא ברור לי מאיפה ההבנה שבפעם הראשונה כדאי שהבחורה תהיה למעלה שזה פחות כואב לא נראה לי הגיוני גם אם הייתי מגורה מוכנה ורוצה לשפד את עצמי זה כמו להכניס לעצמי אגרוף או סטירה לא קטלני אבל למה לי
ועכשיו לתשובה, גם אני בפעם הראשונה לא המשכתי אחרי החדירה לא שכאב לי כמו שדיממתי ורציתי לתת למקום להתאחות כמו שצריך, עכשיו גם בפעם השנייה דיממתי עצרתי עד שפסק הדימום
אבל הפעם המשכתי כמו גדולה ונהנתי
עניין ההקלה יבוא מעצמו פשוט תנסי תנוחה נוספת אני מאד אוהבת כפיות כמובן משחק מקדים נרחב ומענג אצלי מתקבל תמיד בברכה
(למעט מקרה תשוקה קיצוניים
) סתם, מה שאני לא ממליצה למרות שתחלוקנה עלי בנות אחרות, זה להשתמש בחומרי סיכה חיצוניים (חוץ מקונדום
) כי אז את לא לומדת
להכיר ולאמן את הגוף שלך החומרים הללו אצלי גורמים לחוסר תחושה קל (ולא חסרה לי תחושה) ובגלל הצורך בפעילות מוגברת של תנועת החדירה נגיד זה גורם לי כמו כוויה וזה בטח לא רצוי וכואב
, ייתכן והחבר שלך חודר אליך מהר כשאת לא מגורה מספיק אני למשל לרוב אוהבת שאת ההחדרה הראשונה (בתוך כל אקט המיני) לנרתיק או שיהיה איטי או שישאר רגע ללא תנועה בנרתיק כדי לתת לנרתיק להתרגל לא ממש יודעת למה, מקווה שעזרתי, בהצלחה והנאה מרובה
שגיתא

malka20

New member
אני אשמע

לעצה שלך את נשמעת לי אחלה בחורה ומנוסה....עכשיו רק שאלה אחרונה כמה זמן עבר מהפעם הראשונה ששכבת לשנייה?????

למעלה