צריכה עזרה

thewish

New member
צריכה עזרה

לא רק נפשית, אבל בכל מקרה אני מחפשת ביו טיוב את הקטע עם ג'וליאנה מרגוליס (AKA נינה) שבו היא רוקדת עם מקל הליכה ומכניסה אותו לביצים של הגברים בבית החולים! (קטע אדיר). מישהוא רוצה לעזור לי למצוא את זה? נ.ב מאז ששמעתי באחד השידורים החוזרים את ג'ורדן קוראת לג' די "די ג'" אני כל הזמן שומעת די ג'יי במקום ג'י די! אפילו שהוא קורא לעצמו בשם שלו. Help?

Serendipitous

New member
Here you go, OH OH OH

http://www.breaktv.com/popupvideo.aspx?url=nbc/scrb_jmargulies_300.asx צריך לסבול לפני זה פרסומת (נורא) וראיונות קצרצרים עם זאק ועם ג'וליאנה (לא כל כך נורא), אבל אני בטוח שתעמדי בזה.

thewish

New member
תודה רבה !

אני מנסה לגרום לאנשים לצפות בסקראבס והקטע הזה פשוט מדגיש למה כדאי ! תודה :)

DivineComedy

New member
דווקא הקטע הזה????

יש כל כך הרבה קטעים אחרים יותר משפיעים לדעתי.

Serendipitous

New member
נכון, עדיף שתראה להם את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=ldZoJvY5i1I (אבל לא אם אתה לא רוצה לספיילר להם את עונה 5)

Angelus

New member
דווקא זה קטע גרוע!

אני זוכר שהוא היה ארוך מדי.

steelwater

New member
הקונג פו

בעונה חמישית בהתחלה עם טרק והטוד? גאוני! ממש גאוני. כל-כך נהינתי וצחקתי. והם השתמשו שוב בשיר הזה שהוא ממש טוב וכל-כך מצחיק.

DivineComedy

New member
אני מת על הקליפ הזה

אף פעם לא משעמם. עונה 5 הכי טובה שהייתה ללא ספק.

Angelus

New member
נינה../images/Emo99.gif

אישה שולטת. איזה פרק אדיר, בייחוד הקטע שטד מפחד ממנה וכל הזמן מגיב לה בדיליי של כמה דקות..

thewish

New member
Hah!

המנהל מסכים איתי ! *רוקדת מאושר* owned! ואגב, אני מראה עוד קטעים, אל תדאגו אחיי לסקראבס, אז לא לדאוג :) ואגב הקטע של הקונג פו לא ממש אהבתי. לא רק שהוא ארוך מדי, קטעי הקונג פו ממש לא רק שהיו ארוכים, אלא גם נראו גרוע וממש נראו כאילו הבנות מgolden girls יכלו לעשות אותם. בכל זאת, אהבתי את הסוף עם טוד. :JD: I saw that coming אה וכן רק כדאי לצאת מנצחת : אין על טד ונינה! טנינה זה כזה זוג שולט!

Serendipitous

New member
אתם צעירים ואני זקן... ../images/Emo13.gif

ובגלל זה אתם לא אוהבים את הקטע עםהקונג-פו, כי לא ראיתם את כל סרטי הנינג'ה והקראטה קיד בתור ילדים. לדעתי אחד הקטעים הגדולים של סקראבס. בפעם הראשונה שראיתי אותו לא יכולתי להפסיק לצחוק במשך כל הקטע.

למעלה