צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

אז ככה..הייתי בצו ראשון לפני שנה בערך קיבלתי מנילה לא מזמן,מנילה ממש ריקה שיש בה איזה 5 תפקידים וכולם לא דורשים מיון ואלה תפקידים לא הכי איכותיים.(במילים יפות.)ממש קיבלתי הלם באותו רגע. אני באמת מאמינה שאני מסוגלת לעשות תפקידים הרבה יותר משמעותיים מפקידה או מאבטחת מתקנים. בקיצור,דיברתי עם מכרה שלי שהיא מאבחנת פסיכוטכנית לשעבר,והיא אמרה לי שזה בגלל שאני לא ניגשת למקצוע חובה אחד וזה נתון חסר בהשכלה.. כאילו אין לי בגרות מלאה. אז היא המליצה לי לגשת למקצוע חובה הזה ולשלוח לצבא אישור בינואר. אמרתי סבבה,אני לפחות אגש לבגרות. לא משנה אם אני אכשל או לא.. בקיצור יש לי כמה שאלות. 1.בגלל שקיבלתי עכשיו מנילה,המיונים שלי יתחילו בינואר,הבעיה היא שרק בינואר אני אשלח את האישור ,אדאג שהם קיבלו אותו,ואוכל לשלוח פקסים בשביל לקבל מיונים לתפקיד\ים שאני רוצה. השאלה שלי,יתנו לי להתמיין במיונים של מרץ? 2.אם קיבלתי במנילה מאבטחת מתקנים,פקידה,עובדת אחסנה יבשה,נהגת רכב משא,נהגת רכב קל..זה אומר ב100% שיש לי קב"א 47-48 ולא יותר? אני כל כך רוצה לברר ואין לי איך :| 3.דובר צה"ל..מתחת לקב"א 54 סימול עברית 9 אי אפשר להתקבל?(סימול עברית אני לא בטוחה אם יש לי 9 או 8 אמנם היתה לי רק טעות אחת אבל הייתי מבולבלת.)והמיונים לשם ממש קשים?כמה מתקבלים בשנה וזה מתפרש על כמה גיוסים או גיוס אחד? אני חייבת תשובות. תודה מראש!!

הקפצה!!

Amazing18

New member
../images/Emo6.gif

בקשר למיונים.. אני מניחה שכן, רק תדברי איתן שיקפיאו לך הכל כי יש לך עוד אישורים להוסיף.. דבר שני, אין לי מושג אם אחרי שתשלחי את האישור של הבגרות המלאה תקבלי לעשות מבחנים שוב? כאילו איך זה הולך? במידה וכן, תנסי לעשות את זה הכי טוב שאת יכולה אם את באמת ובתמים רוצה דו"צ. אין דבר כזה אי אפשר, הכל אפשר. השאלה כמה רוצים. אם מופז היה רמטכל..

אוקיי

אז אני צריכה להתקשר ללשכת גיוס שלי ומה להגיד? שאני רוצה שיקפיאו לי את המנילה בגלל האישורי בגרויות? וזה ממש לא מבחנים חוזרים.. פשוט האישורים האלה ישנו את הקב"א שלי..

למעלה