צריכה עזרה

DNKY

New member
צריכה עזרה

שלום, אני וחבר שלי שוכבים כבר כחצי שנה, רק לאחרונה כבר לא כואב לי.. אבל אני בכלל לא נהנת מכל הסיפור.. אני גם לא יודעת איך להסביר לו מה יהיה לי טוב, היות ואני חדשה בסיפור ולא יודעת מה לעשות.. אני לא יודעת אם הבעיה היא בי או בו.. או מה הבעיה בכלל.. (אני לא יודעת אם יש לציין שהוא לא יורד לי.. ולא מעוניין גם..) עצות?

עזרה בדרך...

כמו ששגיתא בטח תגיד לך :) אני חושבת שקודם כל את צריכה לגלות עם עצמך מה גורם לך לעונג, ורק אחר כך את תוכלי לשתף אותו בדרך אל העונג. יש בחורות שמוצאות את הדרך לעונג עם בן זוג בפעם הראשונה, אך יש כאלו שצריכות למצוא אותה קודם לבד... (ואני חושבת שמגיע לו 2 סטירות שהוא לא יורד לך, הוא מונע ממך תענוג אמיתי...)

שגיתא

New member
עצה נוספת ../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo54.gif

עצם זה שאת מעידה על כך שכאב לך עד לאחרונה אולי רצוי לגשת לרופא נשים לשלול בעייה רפואית או אפילו פציעתית
, ועצה אחרונה אני מאד אוהבת שיורדים לי ואני לא רואה את עצמי מוותרת על זה לכל החיים, אמנם לא חייב לקרות בכל אקט מיני (למרות שמומלץ ואין התנגדות
) אבל לדעת שמדי פעם יפנקו אותי יותר, זה כמו במקרה ההפוך של מין אנאלי ממש לא כל פעם לא בהכרח כואב במעשה אבל לפעמים אחרי זה קצת
אבל לדעת שמידי אוכל להעניק מרצון את התענוג הזה למדהים שלי או בכלל
אני בכלל חושבת שברגע שאתה נגעל או נרתע מלעשות עינוג מסויים לבן או בת הזוג שאינו כולל גרימת כאב, אתה כנראה לא עם הבן זוג הנכון. למשל אצלי עד למדהים שלי לא רציתי ולא הסכמתי שיגמרו לי בפה, האמת שהזרע שלו בכלל לא מגעיל אותי, או לדוגמא הרבה פעמים ענגו לי את פי הטבעת באצבע והרבה פעמים לא הבנתי מה יש לכם סליחה על הבוטות "מהחור הזה, ולעזאזל לא יוצאים לכם משם דברים שמקורם משם ? "ותשמעו מליטוף ברוב גופי מפיקים תגובות הרבה יותר מוצלחות לי
ועד למדהים שלי הכי הרבה שהגעתי להחזיר טובה כנגד טובה היה ליטוף חיצוני, ואפילו לפני כחודש המדהים שלי הגדיל ואפילו ליקק אותי שם, ופעם אחת אזרתי אומץ והכנסתי לו אצבע (הוא מאד אוהב את זה) תשמעי התחושה שם מאד נעימה ויש הרבה גברים שנהנים מכך למרות שקשה להם להודות או לבקש תענוג כזה וחבל את צריכה לשקול האם החבר הזה מספיק שווה כדי על תענוג כזה לכל החיים
, אם התשובה היא כן סבבה ואם לא למקרה כזה אני קוראת NEXT בהצלחה והנאה מרובה שגיתא

שלום לך...

נשים באמת לרוב לא גומרות מחדירה. לשמחתנו, יש דרכים נוספות ליהנות אישה, רובן עוברות דרך הדגדגן שלה... קחי אחריות על ההנאה שלך ולמדי מה עושה לך טוב. זה השלב הראשון. תהיי סקרנית ומוכנה להתנסות עם עצמך וגלי את עצמך. בהמשך, תקשרי עם הפרטנר שלך וצרי לך סביבה שמתאימה לך לגלות את ההנאה שלך גם איתו. אם הוא עדיין לא יהיה מעוניין לענג אותך
, אז זב"שו, לא?

למעלה