צריכה עזרה

צריכה עזרה

שלום לכולם... אז ככה...חמי וחמתי בני 60+ התווכחו לפני כחודשיים והוא העיף אותה מבית.... מאז היא מסתובבת בין הילדים...ועכשיו מאושפזת בבי"ח בגלל התמוטטות עצבים שקרתה לה... חמי נשאר לגור בבית...נשאר עם אוטו חדש...וגם בנוסף יש לו חברה שהוא כלל לא מתבייש בה... היא רוצה להתגרש...וכולם מסביב משחקים אותה עורכי דין...היא מוכנה חצי חצי...ממה שהוא טורח ל"פזר" בסביבה...גם הוא מוכן... האם יש איזשהיא כתובת אינטרנט או משהו בסגנון בו ניתן לראות מה החוק אומר...וכיצד לעשות זאת בלי לשלם 15 אלף שקל לעו"ד (כמו שכבר דרשו ממנה...)?

מיקי 43

New member
הדרך הנוספת עם היא חסרת הכנסות

שתפנה ליעוץ של נעמת זה יעלה לה פחות לגבי טיב השירות הכל תלוי בכימיה בין עו'ד ללקוח בהצלחה ושנה טובה

a n a t i 3 3

New member
לפנות למגשר!

אא ניר

New member
ילדות עשוקה היתה לך, שמוליק ?

מה ? מה עשית בימי שישי כשכולנו עברנו הדרכה צמודה בשוביניזים וחיי משפחה ? מה עשית בזמן שמיטב הבמאים והשחקנים המצרים הראו לנו איך זורקים אישה מהבית, בשלוש מילים ? איפה היית כשמיטב השחקניות, שרק העזו להביט לכיוונו של השכן המוהנדיס החתיך, איפה היית כשהן, כעונש, זכו לחיי כלבות ברחוב ? "לא הבנתי מה זה "העיף מהבית"? " עאלק... שב קצת מול ערוץ 33 {בכל ממיר} בשישי בצהריים, תכין פיצוחים, מגבונים, ותדליק מראש את הנרות {כי קל לפספס את השעה} ותקבל תשובה לשאלתך. שנה טובה

אא ניר

New member
היכן, ומדוע ?

טעם לפגם זה כמו כתם של עוגה על חולצה חדשה בחנות ?

ורד 3

New member
תודה רבה לשניכם !

לא יודעת איך הבוקר שלכם .... שלי פ-ש-ו-ט מצויין ! ואני שואלת את עצמי- מי בכלל שאל אותך איך הבוקר שלך ....

ורד 3

New member
אבל .......

זה רטוב ולח ....לא ממש מייבש.... לא שאני אוהבת יובש..... אבל רטוב על רטוב...... ים של דמעות בשני עיניי....ליבי זועק אל תשוב אליי.....

ורד 3

New member
אם אני בעייניך

על תקן של מנהלת ואתה שואל אותי .....מי אני שאומר לך לאאאא ? שוטטטט !

למעלה