צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני רוצה להכין איגלו בצורה כל שהיא ולא עולה לי שום רעיון יצירתי.. פינגוינים מצאתי אצלכם.. תודה על ההעזרה... -רעות-

ורדה 1

New member
באיזה גודל? בכל מקרה הייתי הולכת על קלקר. אם את מדברת על איגלו ממש גדול, אפשר להכין "בלוקים" מקלקר ולבנות ממש כמו אמיתי. אם את צריכה איגלו קטן, אפשר לקנות כדור קלקר מוכן, לחתוך קצת יותר מחצי ולרוקן את התוך שלו על ידי המסה עם כלי חם. כדורי קלקר, אגב, יש בהמון גדלים כמו גם בגודל של כדורגל בערך.

עוד רעיון לאיגלו קטן

לעבוד עם רצועות עיתון ובלון. לנפח בלון לגודל המקסימלי שלו, לעטוף אותו במס' שכבות של רצועות עיתון מהולות בדבק+מעט מים. להמתין לייבוש מלא (יום יומיים). וכאשר מתייבש פשוט מפוצצים בזהירות את הבלון וגוזרים את המעטפת עיתונים שנשארה לגזור חצי כדור. לצבוע בלבן, לחרוץ פתח לדלת והנה איגלו מקסים. בהצלחה

ורדה 1

New member
הרעיון של אילאיל נהדר! אבל אם אין לך זמן לחכות לייבוש (שאגב, בחום הזה יכול לקחת יום אחד אפילו) ואת בכל זאת רוצה לנסות את הקלקר, אז הנה הרעיון שלי להמסה: תנסי לקחת אולי כף מטבח שאת כבר לא צריכה, או כלי כלשהו ממתכת, ללבן אותו מעל הלהבה של הגז, ואז תוציאי עם הכף את התוך של הכדור. צריך להיזהר כי זה עלול להמיס יותר ממה שהתכוונת, אז רצוי לנסות קודם ממש באמצע עד שתמצאי את האיזון והמהירות הנדרשת בשביל לשלוט בהמסה.

למעלה