צריכה עזרה

moransu

New member
צריכה עזרה

אתמול במסיבה שמעתי טראנס אני חושבת שזה של אינפקדט מאשרום, זה בא ישר אחרי -Deeply Disturbed בגלל זה נראה לי שזה שלהם חח..מתאים לסגנון של אינפקדט, בלי מילים, רק מוזיקה חזקה פסיכודלית כזאת אם יש להם שירים כאלה, חדשים אולי, כי את רוב הישנים אני מכירה אם תוכלו לתת לי שמות אני נורא אשמח

MidNight Flame

New member
מה נראה לך שזה משחק הניחושים?

זה שזה בא אחרי Deeply לא אומר לנו כלום, מתאים לסגנון של אינפקטד יש מספיק אומנים שמזכירים ואולי אפילו דומים. פה לא מתעסקים בשירים ואת "רוב הישנים את מכירה"? מוזר, האוסף שלי מונה מעל ל3000 אלבומים ואני בהחלט לא שולט בע"פ בכולם ואני מדבר רק על הישנים...

MidNight Flame

New member
wash your hands first u...

dirty slut

רוב הישנים של אינפקטד היא מתכוונת

מה אתה מוציא כל כך הרבה אוויר... שתחפש טראקים מהדיסק האחרון או מהחדש או משהו... וזה יהיה זה

MidNight Flame

New member
היא אפילו לא בטוחה שזה של אינפקטד

"ישנים"? מה שבא בתקופת דיפלי דיסטרבד זה ישן בעינייך? כנראה פספסת את תור הזהב של אינפקטד בגדול.

---===---

קודם כל כן בפרופורציות של טראנס פסיכודלי דיסק מלפני חצי שנה זה ישן ככה שגם דיפלי דיסטרבד ישן ולמען האמת אכן פספסתי את "תור הזהב של אינפקטד בגדול", שכן באותה תקופה האזנתי לדברין אחרין, אך גאת'רינג עדיין זכה להשמעות פיצוי רבות כמה שנים אחר כך במערכת הסטריאו שלי.

RN2

New member
תגובה

את צריכה אולי עזרה ב-הסרת ה-"עיניים האדומות" בתמונה ששמת בכרטיס?

Luftwaffe

New member
נכון לעכשיו

אין לאינפקטד "שירים" חדשים cities of the future נחשב חדש יחסית למרות טחינתו עד אינסוף penta - terra i ליל סיוטים

ass monkey

New member
אם זה היה במועדון...

אז כל הדיג'ייז האלה ששמים טראנס ככה בסוף בד"כ שמים טרקים מהאלבומים - infected mushroom - im the supervisor astrix - artcore hypersonic - freedom וכמה טרקים של סקאזי - world_destruction , psycho_killer , others , i wish אני בטוח ב%99 שהטרק שלך נמצא באחד מהאלבומים או הטרקים האלה... אם זה היה במועדון..

xofer

New member
hypersonic - freedom אשכרה אינפקטד

נשמע כמו מגה-מיקס אינפקטד 2005

למעלה