צריכה עזרה

liatli9

New member
צריכה עזרה

אני וידיד שלי רוצים לשלוח מכתב לערוץ הילדים בנוגע לתכנים שהם משדרים שם.. אם הם לא יעשו עם זה משהו אנחנו כבר מעכשיו מכינים עצומה. את העצומה נפרסם בהמשך אבל בינתיים אנחנו צריכים את הכתובת של ערוץ הילדים, אם יש למישהו זה ממש יעזור לנו בתודה מראש ליאת

liatli9

New member
הרבה בעיות...

שמתי פה קישור לבלוג של ידיד לי שהוא מסביר בדיוק מה יש שם.. הרבה חושבים שזה שטויות אבל אני לא=\ http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=222321 בגלל זה אנחנו צריכים את הכתובת...

האבקות WWE

גם אני חושבת ששידור של התחרויות האלו בערוץ הילדים הוא מאד לא במקום. בעיקר לנוכח העובדה שיש אלימות רבה מאד גם כך וממש אין צורך ללמד את הילדים כל מיני שיטות לכסח את היריבים שלהם. אומנם רוב התחרויות הן מבוימות אבל ילדים קטנים עדין לא מבינים את ההבדל שבין מבוים לבין העובדה שאנשים מוכנים לרצוח אחד את השני כדי לנצח. פניה לערוץ הילדים כדי למנוע שידור של המשחקים היא צעד נכון ואני מאחלת לכם שתצליחו להשיג את המטרה. תנסו אולי דרך ערוץ אתר הילדים לפנות ולקבל כתובת מדוייקת שאליה תוכלו לשלוח את תלונתכם.

liatli9

New member
ניסיתי כבר דרך האתר

אבל אין שם כתובת פניה אלא רק באימייל לצערי=\ תודה על התמיכה!

UMAGA

New member
מטומטמת עלובת נפש

עוד יפת נפש שלא מוצאן חן בעיניה הWWE . הWWE לא משודר בערוץ הילדים אלא בערוץ 5+ . ואם יש ילדים שרואים את זה ולא קולטים שזה הצגה ומחקים אותם זה לא בעיה של כל מי שאוהב לראות את זה ונהנה ומבין .

למעלה