צריכה עזרה... יש לכם לעיונות לשירים ממחזות זמר לבנות, שהם קומיים
מ מיסטר B New member 12/7/06 #2 רעיונות..../images/Emo66.gif עשר/שתיים (ציץ ותחת) - שורת המקהלה שום כלום - שורת המקהלה כוכבת על - מצחיקונת אם - שניים מתחתנים אל תספר לאמא - קברט אורות העיר - אורות העיר קינתה של אדלייד - ברנשים וחתיכות זה מה שיש לי בראש כרגע , בטוח שיש עוד המון... אם אזכר בעוד משהו אגיד לך.
רעיונות..../images/Emo66.gif עשר/שתיים (ציץ ותחת) - שורת המקהלה שום כלום - שורת המקהלה כוכבת על - מצחיקונת אם - שניים מתחתנים אל תספר לאמא - קברט אורות העיר - אורות העיר קינתה של אדלייד - ברנשים וחתיכות זה מה שיש לי בראש כרגע , בטוח שיש עוד המון... אם אזכר בעוד משהו אגיד לך.
I Izmish New member 13/7/06 #7 כוכבת על - מצחיקונת מאיפה זה? אני לא מכירה את זה... מה השם של זה באנגלית?
מ מיסטר B New member 13/7/06 #8 מצחיקונת...../images/Emo66.gif אני כמעט בטוח שקוראים לזה Funny girl אבל לא סגור על זה... ואת השם של השיר באנגלית אני ממש לא זוכר.. יש לשיר ביצוע ישן של ריטה. שיר די מוצלח ומאוד משחקי.
מצחיקונת...../images/Emo66.gif אני כמעט בטוח שקוראים לזה Funny girl אבל לא סגור על זה... ואת השם של השיר באנגלית אני ממש לא זוכר.. יש לשיר ביצוע ישן של ריטה. שיר די מוצלח ומאוד משחקי.
מ מיסטר B New member 21/7/06 #20 מה חיפשת? ../images/Emo66.gif לשמוע את השיר? את המחזמר עצמו? פשוט יש לי את התרגום אם זה עדיין רלוונטי לך..
מה חיפשת? ../images/Emo66.gif לשמוע את השיר? את המחזמר עצמו? פשוט יש לי את התרגום אם זה עדיין רלוונטי לך..
I Izmish New member 21/7/06 #21 חיפשתי... לשמוע את השיר ולא מצאתי, את המחזמר עוד לא חיפשתי, אבל התרגום גם רלוונטי לי מאוד...
A Adidush888 New member 12/7/06 #3 הדבר הראשון שעולה לי בראש זה השיר של אולה when you got it flaunt it שזה שיר מאד מצחיקף אבל תלוי מאד למה את צריכה את זה...
הדבר הראשון שעולה לי בראש זה השיר של אולה when you got it flaunt it שזה שיר מאד מצחיקף אבל תלוי מאד למה את צריכה את זה...
N netmaster1 New member 13/7/06 #9 אם את צריכה יש לי את השיר באנגלית, את גירסת הפליבק ואת התווים אני חושב שזה יספיק
N netmaster1 New member 13/7/06 #11 אהה! אז אני ניצחתי לא סתם זה לא תחרות... למרות שאם זאת הייתה אני הייתי מנצח אגב, בYoutube את יכולה למצוא את כל ההצגה של Wicked ואת פופולר בהרבה מאוד ביצועים
אהה! אז אני ניצחתי לא סתם זה לא תחרות... למרות שאם זאת הייתה אני הייתי מנצח אגב, בYoutube את יכולה למצוא את כל ההצגה של Wicked ואת פופולר בהרבה מאוד ביצועים
N netmaster1 New member 14/7/06 #13 גם לי יש את ההצגה אז יש רק דרך אחת הגיונית להגיע להכרעה במשחק הזה: לעשות עץ משפחה ולראות מי מאיתנו קרוב יותר לאידינה מנזל!
גם לי יש את ההצגה אז יש רק דרך אחת הגיונית להגיע להכרעה במשחק הזה: לעשות עץ משפחה ולראות מי מאיתנו קרוב יותר לאידינה מנזל!