צריכה עזרה...

noamaoz

New member
צריכה עזרה...

הי לכולם! אני קוראת אדוקה ומדי פעם גם משמיעה קול... ועכשיו אני צריכה את עזרתכם! מסיבות שונות ומשונות אני שוקלת לעבור למדינת אורוגן שבארה"ב לתקופה (לא ברור כמה ארוכה). אני מאוד מאוד מאוד רוצה להמשיך לרקוד ואף להתקדם מקצועית ככל שניתן. אני יודעת שאין הרבה סיכוי, אבל אולי מישהי/מישהו מכיר מורים לריקודי בטן באורוגן, ארה"ב??? אני יודעת שזו מדינה גדולה... מדובר על איזור פורטלנד (עיר הבירה).ואם אתם לא מכירים משהו ספציפי, אז לפחות איך להתחיל לחפש??? (מאמצי לחפוש בגוגל לא הניבו תוצאות מדהימות...). המון המון תודה, נועה

איזה כיף לך! ../images/Emo13.gif

בדיוק היום קראתי על פורטלנד וכמה היא יפה! אני לא הייתי דואגת במקומך, ריקודי בטן הם להיט עכשיו בארה"ב, ויהיה לך קל מאוד למצוא. בכל מקרה, אני חושבת שיהיה לך יותר נוח לחפש כשתגיעי לשם - בטוח יש מקומונים, פרסומים, וגם אתרי אינטרנט מקומים שיוכלו לעזור לך! בהצלחה עם המעבר, ותיהני!

shimmypro

New member
ריקודי בטן באורגון

נועה, אל דאגה, מדינת אורגון בכלל ופורטלנד בפרט זה לא מקום רע להיות בו מבחינת ריקודי בטן, אבל צריך להיות מודע לכמה דברים לפני שמתחילים לחפש. שלא כמו בארץ, שרוב המורות מלמדות בסגנון המצרי או התורכי, בארה"ב תמצאי שפע של סגנונות אחרים, כגון American Cabaret, American Tribal Style, Tribal Fusion, ועוד. כל הסגנונות טובים ומיוחדים, אך חשוב להיות מודע להבדלים כשמחליטים מה הולכים ללמוד. כמו כן, מורות אמריקאיות נוטות להיות יותר טכניות ממורות ישראליות בשיטת הלימוד שלהן (הכללה גסה, אך יש בה מן האמת), וגם זה אולי יהיה לך חדש. אני מצרפת כמה קישורים ללוחות. במקומך הייתי בודקת גם מורות שממוקמות במקומות אחרים באורגון, לפעמים מדובר בנסיעה קצרה לעיר הסמוכה. את זה כבר תעשי כשתגיעי "לשטח". קישור יעיל נוסף שישמש אותך כשתגיעי לארה"ב זהו קישור למפות, תוכלי להדפיס הוראות הגעה ממקום למקום, לראות מרחקים וכו. http://maps.yahoo.com/dd תהני, שימיפרו

OT - כיף בפורטלנד

הנה, זה הלינק למה שקראתי בדיוק הבוקר. אני מתעניינת בעבודות יד, אז אני קוראת את הבלוג של הבחורה הזאת, מפורטלנד, וכאן היא ממליצה על מאפייה אחת (שהעוגות שלה נראות מדהימות), ומבקשת להגיב עם המלצות. אני בטוחה שלא יהיו שם ריקודי בטן, אבל אולי כדאי לך לקרוא את התגובות בכל זאת...

למעלה