צריכה עזרה...

צריכה עזרה...

האמת אף פעם לא כתבתי כאן. לא כל כך נוח לי הקטע של המחשב והאינטרנט - פשוט לא מתחבר אלי כל כך, ובכל זאת... התגרשתי לפני כחצי שנה, עדיין באותה דירה איתו עד שהילדים יסיימו את שנת הלימודים.. לא כל כך נוח, צפוף בבית עם אדם שאין איתו תקשורת, אבל נשארו לי עוד חודשים ואז.. נו, מה אז? עכשיו אני מחפשת לי ולילדים מקום לעבור אליו. משימה לא קלה. מה היו השיקולים שלכן/ם כשעברתם עם הילדים? החלום שלי לעבור למושב באיזור המרכז, אבל אני לא מכירה מושבים. במשך היום אני עובדת אחה"צ אני עם הילדים אין לי אפילו זמן לראות מקום. ועכשיו בטח אתם שואלים מה אני רוצה ממכם ? אם מישהו/י מכיר מושב במרכז שהאוכלוסיה בו מתאימה לילדים בגילאי 3-5, ויודע/ת על דירה להשכיר אני באמת מאד מאד יודה לה/ו. אני יודעת שההודעה הזו קצת לא במקום, אבל באמת שאני מתחילה להישבר ואני צריכה עזרה בקטע הזה. אני רוצה כבר להיות אחרי.. להגיע כבר לקרקע מוצקה ולדעת שמצאתי את המקום שלי.. תודה למי שיענה !!!

a n a t i 3 3

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה../images/Emo141.gif

לא ממש הבנתי את המניעים לעבור דירה?! אם יש לך אפשרות להישאר בדירה הקיימת כדאי לך לשקול מחדש את המעבר, הילדים עוברים/יעברו משבר עקב הפרידה... לא בטוחה שמעבר לדירה חדשה בסמוך לפרידה יעשה להם טוב. לפני שאת עוברת למושב כדאי שתדעי שחיי מושב זה לא בדיוק מה שנראה... ישנם גם המון מינוסים: 1.נוכחות דיי קבועה של זבובים וכל מיני מציקים אחרים. 2.חברה מאוד סגורה שלא תמיד מצליחים להיקלט בה. 3.שקט שלפעמים מאוד נחוץ לנו ולפעמים יכול להרוג אותנו. 4.תחבורה - אם את לא ניידת אין לך מה לחפש שם. 5.אם כבר לגור במושב אז לבדוק טוב טוב מי השכנים - בדרך כלל הזוגות הצעירים במושב גרים באזור מסויים של המושב (חלקות של בנים ממשיכים) מה שיוצר אוכלוסיה מאוד מבוגרת במושב עצמו. מקווה שעזרתי

תודה על התשובה ..

כן, גם אני הייתי מעדיפה להישאר במקום שמוכר להם, אבל הדירה שייכת למשפחה שלו והוא לא מוכן לצאת מהדירה !!! לגבי חיים במושב אני מכירה את החיים האלה - רק שזה היה במקום מאד מרוחק ועכשיו אני צריכה להתחשב בגורמים (ביקורי האבא, משפחה וכו') ואני צריכה למצוא משהו יותר במרכז. טוב, אני כבר בטח יסתדר. זה פשוט החוסר וודאות הזה שהורס לי את השינה בלילה... תודה על התגובה.

ממליצה על ישובים קהילתיים

בטוח שיש גם במרכז, אמנם לא מכירה אישית.. אלו ישובים שרובם מאוכלסים במשפחות צעירות ונותנות לרוב מענה אטרקטיבי גם ובעיקר לילדים... אמנם ישנה וועדת קבלה ולא כולם נותנים למשפחות חד הוריות להתקבל, אך לדעתי אם את עובדת ולא נתמכת כלכלית, לא תהיה לך בעיה. בהצלחה

למעלה