צריכה עזרה..

maayanush18

New member
צריכה עזרה..

מישהו זוכר אולי גיבורת על שיש לה קשר לים?

spidey 82

New member
יש את אקוומן שהוא אמנם זכר,

אבל השמועות טוענות שהוא חובב את בני מינו (לא, לא דגים. למרות שגם זה לא נשמע מוזר בהקשר שלו...). היו לו גם סיידקיקס, אקוולאד ואקווגירל (זה עונה לשאלתך; נדמה לי שהיו כמה גרסאות לדמות). במארוול יש את ניימור, המקביל לאקוומן (גם המיניות שלו עומדת בסימן שאלה). יש לו בת דודה, גם היא מתפקדת כגיבורת על, בשם נמוריטה.

El ad

New member
נאמור לא נדלק ממש חזק על סוזן

ריצ'רדס - האישה בלתי נראית - ואפילו יצא למלחמה בגללה?

spidey 82

New member
בעצם, בקרוב לא...

בקרוב היא תמות במיני סדרה שתעסוק במה שיתרחש לאחר מכן

spidey 82

New member
הוא מסתובב בתחתונים עשויים קשקשים,

חזה מגולח ומתנהג כמו אישה במחזור. זה יוצר שמועות.

El ad

New member
העיקר כשאני מדבר על אייסמן,

שדרך אגב, גם הוא מסתובב/הסתובב כל הזמן רק בתחתונים (אבל תחולים), אז אנשים לא מאמינים לי... בכל מקרה, לגבי נאמור, גם אם הוא נראה כן, לא כל כך נראה לי.

DDN

New member
אייסמן בתחתונים?

אתה מצליח לראות מתחת לקרח?

El ad

New member
בקומיקסים הישנים בעיקר, ובמיוחד

בדפנדרס (דווקא סדרה חביבה יש לציין) הוא הסתובב רוב הזמן רק בתחתונים, ורק בעיתות סכנה כיסה את עצמו בקרח. אבל חוץ מזה ביום יום - בתחתונים, לא שזה אומר משהו בהכרח. יותר מאוחר, בערך מהתקופה של אקס-פקטור הוא התחיל ללכת עם חליפה מלאה, וחבל... ובנוגע לנאמור, הוא באמת מעצבן ומתנהג כמו אישה במחזור, אבל הוא נראה לי חלק טבעי (כמו אייסמן למשל ודמויות רבות אחרות) ובכל זאת סטרייט, וזה בלי קשר אם הוא היה או לא היה נשוי.

spidey 82

New member
נדיר לראות אותו בתחתונים. לרוב הוא

מכוסה בקרח. בשני המקרים אלו רק השערות. נאמור הרי היה נשוי (או שהוא נשוי. אין לי מושג; ולא שנישואים אמורים למנוע ממנו להיות הומו...).

jack skelington

New member
הוא נשוי למה../images/Emo35.gif../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

לצבת ים
או שמה לצב ים
.

spidey 82

New member
אני לא מוצא את המידע, אבל אני זוכר

שקראתי שהוא היה נשוי.

spidey 82

New member
עזוב, אלו שמועות מהתקופה לפני שהיו

מטרוסקסואלים. אבל הוא באמת מתנהג כמו בחורה.

spidey 82

New member
נצל"ש.

הנה עיוות של פרק מהסדרה המצויירת של אקס-מן עם קולות חדשים, ובו האקס-מן חושבים על מתנה לוולברין. (נדמה לי שהשתמשו בקטעים מתוך הפרק שעסק בשיעבוד בג'נושה והפרק בו וולבי נסע לאלסקה)

spidey 82

New member
עוד אחד...

אוסף קטעים בכיכוב וולבי מ-2 הסרטים כשברקע מתנגן Unforgiven של מטאליקה. (שיר שאני כל כך אוהב, ורק כשצפיתי בקליפ הבנתי עד כמה הוא מתאים ללוגאן)

למעלה