צריכה עזרה:)

צריכה עזרה:)

שלוםם=] אני מחפשתת תמונותת של נינט ומאיה בוסקילהה ביחדדד:):) מי שיוכל לעלות ליי אז תודה רבהה=]=]

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif גמני צריכה עזרה

ראשונה!! תנו לי רעיונות לתחפושתתתתתתתתתת אעאעא אני במצב קריטי!!! אבל שיהיו מקוריות! לא חתולה, עורכת דין וכל השטויות האלה, תנו רעיונות מקוריים!!

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif מאמיייי תתחפשי ל...

לארי פוטר שהתחפש לנסיכה... אני מבטיחה לך שזה מקורי... אממ את יכולה להתחפש גם לדגל הגאווה.. חברה שלי התחפשה לזה פעם וזה היה ממש יפה.. מה עוד ? מה עוד? מחשבון,פלאפון,דגל ישראל יש ים שטויותת...

יאללה שירן ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif תריצי

תחפושות..אה ואני אחדד את הניסוח שלי- שיהיו מ-ק-ו-ר-י-ו-ת ו- נ-ו-ר-מ-ל-י-ו-ת ו- י-פ-ו-ת

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif חחח רותםםםםםם

תתחפשי למוש בן אריי חחחח עם השיער שלך זה פצצצה חחחחחח או לשקית חלב.. את גם ככה לבנה כמו הקיר
חחחח עלקקק

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif יאאא לחמנייה עם נקנקיה...

מגניבבב... תראי איך.. זה מאיזה אתר.. "תפרו לי בגד חום מכף רגל ועד ראש שנקשר בקשר מעל הראש ותפרו לי לחמנייה ענקית סביב הגוף עם חסה מבצבצת" זה ממש מגניב..

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif ושוב אני מדברת עם עצמי ../images/Emo6.gif

קחו צינצנת ביד.. תלבשו גופיה לבנה פשוטה ותרשמו על הגב "אם זאת לא תחפושת אני צנצנת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif גדולללללללללללל!!

חחחחחחחחחח שירןןןןןןןןן אהבתייי!!!!! אמרתי לך שאם תתאמצי זה יבואא!!! מתה עלייך!

sivan1207

New member
../images/Emo108.gifזהו אה?! זה נגמר בנינו אה?

נגמר העדין שאת נכנסת לכאן רק בשביל לרצות אותי חחח.. עכשיו את פה כי זה מרצונך....ועוד מאמצת לך פילים....לא מספיק לך אחת?!

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif חחחחחחחחח סיוניי כפרהה עלייךך

אני מתה מתה מתה עלייך נשמהה..!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והפיל חמודיי מודיייי.. ודיי נמאס לי מהסיוני בחתימה.. אני גם לא מוזכרת אצלך

חחחח תתחפשי למאיה

רק בשינוי חחחחחחחחחח עם האפרו שלה חחחחחחחחחח ותפחיתי בפחממות .. ואם בא לך גם ביקני בגוף שזוף כזה ובשביל שיראו שבכל זאת את מתחפשת לזמרת תחזיקי מקרופון ביד:p חחחחחחחחחחחחחחחח סתם ..!!;) אני אחשוב על משו .. איזה כיוון של תחפושות את רוצה? יש מלאןןןןן...

למעלה