צריכה עזרה

barhenhalliwell

New member
מההההההה איזה דבר מוזר!!!!!!!11

ואיזה באסה.. תנסי באמת לשלוח מכתב.. תכתבי כמה את פגועה וכמה ציפית דווקא לדיסק זה והוא לא נמצא.. טייפחי ואולי הם יביאו לך עוד מארז..

barhenhalliwell

New member
מהה הממ..

היא חיכתה למארז בערך כמו עידו. ואז לגלות שחסר פתאום דיסק .. זה נורא. אז אין פה שום "רק לדפוק את כולם", הייתה טעות וצריך לתקן אותה >> שליחת מארז חדש. ( כמו שקרה)

בהחלט

לא חשבתי לרגע על ה"לדפוק את כולם" ואני חיכיתי לו יותר!!! ררר ואז שלחו לי אותו פגום
אבל...מארז חדש! יאיי ^^

kittycatbone

New member
לפי מה שהבנתי,

הוא התכוון לכך שבמקום לבוא בנימוס ולהגיד "סליחה, הבאתם לי מארז פגום" (לא שאני אומרת שזה לא היה ככה), רצית פשוט לבוא אליהם בטענות ולהאשים אותם ולהתלונן עליהם.

מה חסר לך?

דיסק הבונוס או דיסק מסויים של אחת העונות? בכל מקרה אין מה לדאוג, שלחי מייל לאמאזון עם פירוט הבעיה והכל יסתדר, מנסיון.

חסר לה הדיסק ה-3 בעונה ה-2.

אישתי היקרה (
), אל תדאגי. אמאזון זה אתר עם רפיוטציה מעולה. תבררי עם אמא שלך את הפרטים של המשלוח.. הסיסמה, הדוא"ל וכו', ופשוט תכתבי להם שחסר לך דיסק במארז. אני בטוח שהם ידאגו לשלוח לך את הדיסק החסר.

../images/Emo45.gif והנה קישור ישיר

לשליחת אי מייל לאמאזון. (למטה) אני לא בטוח שהוא יעבוד אבל אם לא: 1. לכי ל HELP בצד ימין למעלה בעמוד הראשי של אמאזון 2.תלחצי על Contact Customer Service שזה הראשון ברשימה 3. אז על Returns & Refunds 4. עכשיו על I received an item that was damaged, defective, or not what I ordered 5. למטה יופיע לך Need further assistance וכפתור לשליחת אי מייל http://www.amazon.com/exec/obidos/handle-generic-form/104-4352285-7116722?action=next-page&target=stores/help/self-service-email-form-dispatch.html&display=basic&browse=557204&method=GET&cgi-post-result=1/104-4352285-7116722

הייזל

New member
תעשו טובה

יש לכם לינק כל כך ארוך, תכניסו אותו כלינק מצורף תחת שם קצר. זה משבש, לפחות לי בפיירפוקס, את כל העיצוב של הפורום.

זה מה שקורה שעובדים עם פיירפוקס

כמה שאני נגד מייקרוסופט - אני לא אשתמש בדפדפן שלא עובד טוב בכל האתרים...
בכל מקרה אעשה זאת בפעם הבאה פשוט בדר"כ דווקא לינק ארוך לא נכנס טוב בהכנסת לינקים.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

בזמנו כשקניתי את העונה השלישית כמה דיסקים הגיעו שרוטים (שניים גג), שלחתי אימייל לאמאזון ובלי שאלה בכלל הם טיפלו בזה מעבר לציפיותיי. (שלחו מארז שלם נוסף, בחינם).

kittycatbone

New member
חבל שאני לא עשיתי את זה../images/Emo10.gif

אני יודעת שהייתי צריכה, אבל לא הבנתי ממש בדברים שהיה צריך לעשות וזה.. ובקיצור קיבלתי את הדיסק הראשון של העונה השלישית שרוט
פעם הבאה כמובן אני אשלח אימייל אם יקרה כזה דבר...

הו

אני שמחה לומר ששלחתי להם אימייל והם כתבו לי שהם ישלחו מארז חדש לגמרי ב30 לנובמבר יאיי!! אבל לצערי הוא יגיע *אליי* רק באמצע דצמבר...אבל חפיף! עד אז ישלי את המארז הזה לראות בו הרבה פרקים ^^ תודה לכל מי שענה ^^ מאיה.

kittycatbone

New member
אבל../images/Emo2.gif

איך תראי את העונה השנייה אם לא תראי את הפרקים שבאמצע??? כי הרי לא ראית עדיין את העונה, וזה יהרוס לך!
אבל בלי קשר, יאיי! אני ממש שמחה שהכל מסתדר!
ומה אם תביאי לי את המארז ה"פגום"?
הרי את לא אמורה להחזיר אותו נכון?
ולמה צריך פעמיים את אותו דבר?
ולי יש את העונה השנייה אז לא אכפת לי אם אין דיסק אחד
חח.. סתם רעיון|מלאך|

XDDD

חמודה! אני יחכה עד אמצע דצמבר ובכל הזמן הזה אני יראה עונה שישית
ואולי קצת שביעית ותאמת גם רורי ביקשה שאני יביא לה את המארז הפגום אבל אני כן חייבת להחזיר אותו סורי...

kittycatbone

New member
חח כן, עידו אמר לי

שאת תצטרכי להחזיר את המארז
חח טוף, בכל מקרה היית מביאה את זה לרורי אם לא היית מחזירה
ושוב, תהנייייי, רר איזה כיף לך שיש לך תמארז

MoGanC

New member
נצ"לש קשור

מישהו...מישהו שיש לו את העונה השביעית בדיוידי מוכן בבקשה להכין לי MP3 (או כל פורמט סאונד אחר) של האודיו קומנטריים של העונה הזאת? יש לי 6 עונות ראשונות בדיוידי,ורק את 7 אין, וגם אין את הקומנטרי להורדה בשום מקום (בצורה אירונית יש דווקא את הקומנטריים של 6 העונות הראשונות שמן הסתם אני לא מחפש). בבקשה,אם מישהו יכול. (אם הבקשה לא חוקית, תרגישו חופשי למחוק,פשוט הייתי חייב לבקש,כי כבר איזה חצי שנה שאני מחפש את זה).

למעלה