a n a t i 3 3
New member
צריכה עזרה...
צריכה עזרה...
בני, בן 11.5.. לומד בכיתה ו'. האמת שמאז שהוא תלמיד בבית ספר לא ממש ראיתי אותו משקיע בלימודים.. לא מתכונן למבחנים, לא מכין שיעורים בבית( טוען שהוא מסיים אותם בכיתה), לפני יומיים היינו באסיפת הורים.. הציונים היו כרגיל.. מאה, מאה.. מאה
מבחינה חברתית וריגשית יש לו בעיות בבית הספר, מס' החברים מאוד מצומצם.. נעלב הרבה, רב עם ילדים. לדעתי אחת הסיבות להפרעות זה שמשעמם לו בכיתה. הוא כל היום שואל שאלות, בכל תחום.. שאלות שלא תמיד יש לי עליהן תשובות. ברור לי שאם הוא היה גדל בבית עם יותר יכולות כלכליות הוא היה מתפתח יותר, הוא דורש מאוד ללמוד.. ולי אין את המשאבים הכלכלים לאפשר לו. פניתי למורה שלו וגם למנהלת בית הספר לעזרה.. המנהלת שגם מלמדת אותו באופן ישיר אמרה לי שהיא מודעת ליכולות הגבוהות שלו שבאמת יוצאות מן הכלל, אבל בשביל ילד אחד בשכבה היא לא יכולה לשנות נהלים. בקשתי איבחון של מחוננות.. אז היא אמרה לי שאין להם אפילו פסיכולית לבית הספר. הדבר היחיד שהיא אמרה אולי לעלות אותו שנה הבאה לכיתה ח' במקום ל - ז'. מה דעתכם?
צריכה עזרה...
בני, בן 11.5.. לומד בכיתה ו'. האמת שמאז שהוא תלמיד בבית ספר לא ממש ראיתי אותו משקיע בלימודים.. לא מתכונן למבחנים, לא מכין שיעורים בבית( טוען שהוא מסיים אותם בכיתה), לפני יומיים היינו באסיפת הורים.. הציונים היו כרגיל.. מאה, מאה.. מאה