צריכה עזרה...

yuli c

New member
צריכה עזרה...

אני מעוניינת לקנות מתנה לידיד שלי דיסק שיהיה אוסף של שירי אהבה או שירי פופ/רוק שהפכו לקלאסיקות משנות ה-80 משהו בסגנון lady in red. למישהו יש רעיון על דיסק כזה שעדיין ניתן להשיג בחנויות? בתודה מראש.

alpha80

New member
בקישור הבא תמצאי

כמה אוספים קלאסיים בסגנון שאת מחפשת, את רובם ניתן עדיין להשיג בחנויות הגדולות, טאוור רקורדס / צליל ודומיהן (לא בסופרפארמים ובסטימצקי...) בבקשה

yuli c

New member
ל-alpha80

קודם כל תודה רבה על הקישור, קראתי את כל השירשור וחלק מהאוספים שם אני מכירה. אודה לך אם תוכל להמליץ לי על אוסף או אוספים ספציפיים שניתן להשיג בחנויות כמו טאוור רקורדס וצליל שאני אדע על מה לשאול. בתודה מראש.

alpha80

New member
בבקשה..

אני ממש לא יודע מה קורה מבחינת מלאי של האוספים האלה בחנויות... הכי טוב זה ללכת ולבדוק עצמאית, סביר מאוד להניח שתראי שם גם אוספים שלא הזכרנו, וזה יתן לך רעיונות נוספים. יש חנות יד שניה מצויינת בתל אביב, רחוב דיזינגוף 90 OFF THE RECORD, שווה לבדוק.....

DGL242

New member
אורן

צרבת את הדיסק הזה דרך אגב אלה רמיקסים של Pete Hammond, בעקבות ההצלחה של הדיסק יצא המגה מיקס הראשון שלהם בשנת 88 שה B side שלו היה Rasputin Remix שכלול בדיסק.

alpha80

New member
האמת לא הספקתי כי משום מה

הצורב שלי קרא את הדיסק שלך מה זה באיטיות... אבל אחר כך הבנתי שהיתה לי בעיה במחשב... (-: פעם האבה ביקשתי ממנו שישאיר לי את הדיסק. תודה (-:

jester56

New member
הייתי מזמין אותך אלינו

הייתי מזמין אותך אלינו אבל בכרטיס שלך כתוב שאת מאיזור המרכז בכל מקרה אני לא ממליץ ללכת לרשתות הגדולות אלא לחנויות הקטנות יותר שם תמיד יש דיסקים ואוספים מיוחדים שאין בשום מקום אחר לנו לדוגמא יש מחלקה שלמה של שנות השמונים שקשה מאוד להשיג בכל מקום אחר בהצלחה

alpha80

New member
דיסקים ואוספים מיוחדים שאין בשום

מקום אחר נמצאים בחנויות הקטנות כי - א - ברוב המקים אלו שאריות שלא נמכרות בחנויות אחרות, אז הם מגיעים לשם ב - ברוב המקרים המחירים שלהם יותר יקרים מהחנויות הגדולות, הרבה חנויות קטנות לא ממש מכבדות את המחירים הקבועים שחברות התקליטים מדביקות לדיסקים (סדרות ה"תפוז", ה"דובדבן" וכו') ג - בחנויות הקטנות האלה מוצאים הרבה דיסקים שנראים כאילו עברה עליהם מלחמת העולם השלישית, גם מבחינה חיצונית (עטיפה) וגם מבחינת מצב הדיסק. למרות שהם נחשבים ונמכרים כ"חדשים". בקיצור - לבדוק טוב. ואני לא מדבר על חנויות יד שניה, שם תמיד יש דברים שאין בחנויות אחרות גדולות או קטנות משום שהם יד שניה, ובחלק מהמקרים out of print ולכן זה כדאי למי שמחפש אותם.

jester56

New member
לא מדוייק

נשמע כאילו יש לך משהו נגד חנויות קטנות לא ניכנס לוויכוח אני מזמין את כולם לבקר אצלינו אני מבטיח וזה בדוק שאצלינו יש דברים שאין בשום מקום אחר לגבי המחיר - אנחנו הכי זולים באיזור הצפון וזו עובדה לגבי מלחמת העולם השלישית - לא יודע היא לא עברה אצלינו שבת שלום

alpha80

New member
אין לי משהו נגד אף אחד

אני לא מכיר אותך, ואמרתי דברים על סמך מה שראיתי ב-25 השנים האחרונות בהן אני קונה תקליטים ודיסקים.

למעלה