צריכה עזרה!

נמלולה

New member
צריכה עזרה!

שלום לכל מעריצי סקעת! אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לשמח ילדה בת 12 שמעריצה את הראל סקעת כמוכם. האם יש איזו שהיא דרך ליצור איתו קשר? אולי מישהו מכם יוכל לדבר איתו בשבילי? אם תחזרו אליי אספר לכם במה העניין.(אני לא סתם מבקשת..) תודה מראש

ReuT C

New member
זה קצת קשה...

זה בעיה כי כולם רוצים לדבר איתו כדי לשמח מישהו...

זה בלתי אפשרי!!!

זה בלתי אפשרי בגלל 2 סיבות-->> הראשונה-->> 1.למה שהראל סקעת הכוכב הגדול מכולם יתן למישהו פרטים עליו וטלפו או משהו עליו! חוץ מזה למי שהוא נתן(ולא נראה לי שיש כזה) הוא בטח אמר לא לתת לאפח'ד וסיבה שניה הכי חשובה-->> כ-ו-ל-ם אבל כ-ו-ל-ם(כולל אני במיוחד) רוצים לפגוש אותו אז לא נראה לי שמישהו יתן לך פרטים עליו.. תנסי להשיג בעצמך אם תרצי אבל עוד דבר-> גמאני רוצה לשמח את עצמי! זה ממש ממש ממש ממשX10000000000 ישמח אותי אבל ככה זה אין מה לעשות.. כולם רוצים לראות אותך והוא לא ממש יבוא דווקא למי שאת רוצה לארגן לה... מקווה שתצליחי

ציפי9999

New member
יש לי

נשמות יש לי תטלפון של המנהל האישי שלו.. אבל זה לא יעזור לכם נו מה לעשות...אין מצב בעולם שיצא משהו מזה.. מה ניראה לך שכל מי שמתקשר אז הוא יוצא עם איזו הבטחה בקשר להראל ..הלוואי שזה הייה כך

ציפי9999

New member
כן

היי האמת שלפי דעתי הדרך היחידה שבה אולייייי יש מצב שהראל יתקשר אליה או משהו היא שתתקשרי להורים של הראל ואולי אמא שלו תסכים לקחת מימך את מספר הטלפון שלך או שלה ואז אולי הוא יצלצל

אני דווקא לא מסכימה.. ../images/Emo60.gif

אל תטרידי סתם את ההורים שלו, בשביל דברים כאלה יש את הסוכן שלו. תתקשרי לטדי הפקות ותגידי שאת מעוניינת בטלפון של האמרגן של סקעת.. לפי מה שהבנתי הם נותנים את הטלפון.. בהצלחה

נכון מסכימה

הראל סקעת לא פנוי עכשיו לדברים כאלה יש לכוכב שלנו הרבה דברים על הראש.. אני מציעה לך לעשות מה שמנהל הפורום אמרה ולבקש מטדי הפקות ת'טלפון של הסוכן שלו וואולי אולייי יכול להיות שהוא יתן לך ת'טלפון של הראל סקעת. ואם הוא יתן לך-->>ת-נ-י ל-י!!!1

למעלה