צריכה עזרה!!!

ProphecyGirl

New member
צריכה עזרה!!!

יש איזו שורה מבאפי <אני די בטוחה שזה מבאפי> שלא יוצאת לי מהראש כבר איזה שבוע ואני לא מצליחה לזכור את ההקשר!!השורה היא When I looke at you a want to die או When I look at you I wish I was dead.משו כזה... בבקשה,אם מישו זוכר את זה או משו דומה לזה ואת ההקשר,תגיבו! בתודה מראש,נערת הנבואה :)

charmer

New member
משהו די דומה

באפי אמרה לאנג'ל משפט מאוד דומה, רק שאאל"ט זה היה when you kiss me... גדולים ממני כאן בטוח יודעים את ההקשר המדויק ויפרטו יותר.

ProphecyGirl

New member
Charmer!!!

כולי אושר!!!!והכל בזכותך! השורה הארורה הזו שיגעה אותי לחלוטין במשך יותר משבוע נראה לי! בכל אופן,זכרתי אותה טיפה שונה,אבל אחרי מה שאמרת עשיתי חיפוש בגוגל <כי קלטתי שצדקת> והציטוט לקוח מהפרק עם הלטאה הענקית הזאת בעונה ה2 של באפי. הציטוט המדוייק הוא Angel: This isn't some fairy tale. When I kiss you, you don't wake up from a deep sleep and live happily ever after. Buffy: No. When you kiss me I wanna die. בכל אופן,תודה :)

charmer

New member
אין בעד מה..

רק לא היית חייבת לפתוח נושא חדש.. לא רוצה להרגיז את המנהלות וכאלה.

ProphecyGirl

New member
אממממ

אסור לפתוח נושאים חדשים?יש הגבלה ולא ידעתי?:/ עדיין חדשה בזה...סורי

charmer

New member
שירשרו לנו

כמו שחשבתי.. זה לא שאסור לפתוח נושאים חדשים, פשוט אם יש כבר נושא עדיף לשרשר אליו. אני לא הכי מבינה בחוקים כאן אז אולי עדיף שאני לא אהיה זו שאסביר מה מותר ומה אסור.

talrv

New member
אז אני אסביר ../images/Emo13.gif

זה לא קשור למה מותר ומה אסור. הבעיה היא ששרשורים חדשים דוחפים שרשורים ודיונים אחרים לעמודים הבאים, ולכן אנחנו משתדלים לצמצם בשרשורים, ואם יש שרשור או דיון בנושא שאת רוצה לכתוב בו הודעה, מגיבים להודעה בשרשור, וככה יותר ברור ויותר נחמד לכולם. חוקי הפורום נמצאים בדף הזה. גמר חתימה טובה. טל.

charmer

New member
ברור לחלוטין..

נו אממ.. לא התכוונתי "מותר ואסור". התכוונתי כאילו לחוקים וכאלה. ברור לי שלפתוח נושאים כל הזמן זה מזיק ועדיף לשרשר. (גם אני מנהלת פורום, ואני הרבה יותר קשוחה עם אנשים. אז זה מובן)

kittycatbone

New member
סתם נצל"ש..../images/Emo3.gif

(אגב הציטוט הנכון שאמרת, חולה עליו
) אתמול במוזיקה בתולדות המוזיקה ראינו איזה כלמיני שירים/מנגינות שאיזה אנשים שרו מהרנסנס עד הממ הביטלס
אניוואי, הם שרו כזה את early one morning וזה היה ממש מצחיק, כי פתאום אני שומעת אותם שרים את זה ואני כזה קופצת וכזה מצביעה ו"היי@!!!!!" וחברה שלי שהייתה לידי שאלה אותי מה יש וכזה רציתי להסביר לה אבל לא יכולתי..XD
אניוואי.. סתם זהו..

kittycatbone

New member
או.מיי.גוד.

זה כל כך מגניבבבבבבבבבבבבבבב!!
אעעעעעה, אני רוצה לראות את זה
למה אני לא יכולה לראות את זה?!?!!?!??!!??!

למעלה