צריכה עזרה....

צריכה עזרה....

מחפשת חנות באזור שמוכרת סוללות לטלפונים אלחוטיים , מישהו יודע? נו עפרה...את זה לא יכולתי לשאול בפורום השכן....

חחחחחחחחח, סוף סוף את מעיזה

להראות את פרצופך כאן
לסלקום יש חנות בשילת, ליד בניין רותם. לאורנג' יש דוכן בסניף של הסופר-פארם בשמשוני. אולי במודיעין סנטר, בחנות הקטנה למטה, ליד המשמר האזרחי, מוכרים גם. לא בטוח.

Angel972

New member
היא מחפשת לאלחוטיים, לא לניידים ../images/Emo13.gif

תחפשי בהום סנטר, או בחנויות צילום.

Angel972

New member
אם כבר את שם ...

תוכלי לבדוק אם יש להם סוללה תחליפית (או מקורית) ל panasonic p-p511
אם לא, אז לא נורא ... אני אגש לשם בעצמי מקסימום ...

blue43

New member
שאלת הבהרה ?!

סלולרים או אלחוטיים? בכל מקרה המקור הזול ביותר לסוללות בכלל הוא סמיקום לקסיס במושב בצרה. הוא היבואן של סוללות GP לארץ והוא הזול מכולם בגלל היותו היבואן. יש להם סוכן שגר במודיעין ואפשר לבקש שיביא עד הבית. לידיעתכם.

Angel972

New member
ברור שסמיקום הוא הכי זול, אבל ...

למה שימכרו ליחידים

blue43

New member
נו אנג'ל בחייך

תרים טלפון לסמיקום ותברר. אתה עלול הליות מופתע (לרעה או לטובה....):) אגב, אם לא רוצים למכור "ליחידים" תשאירו כאן הודעה, תכתבו מה בדיוק אתם צריכים (או לאיזה מכשיר ) ואני אספק לך נתוני מחיר ואספקה מסמיקום. יש לי את הדרך לרכוש שם....:)

Angel972

New member
אתה מכיר שם מישהו ../images/Emo35.gif

אני צריך משהו קצת יותר מורכב ... יש לי סוללה Ni-Cd שאני רוצה שיחליפו את הפנים שלה ל Ni-mh

blue43

New member
תשובה

אני לא יודע אם הם מתעסקים אם פעולה מהסוג הזה, אבל אני מכיר שם את האחראי על תחום הסוללות והמצברים, את הסוכן שלהם שמתגורר בבוכמן וגם סוכן מכירות נוסף שלהם שייעשה כל מה שאבקש ממנו. בין שאר תיפקודיי אני גם מנהל רכש בחברת הייטק.

Angel972

New member
היה לנו פה מנהל רכש

שדאג שיעשו לי את זה, הבעיה היא שהוא עזב לפני שנתתי לו את הסוללה השניה (יש לי שתי סוללות - שני מכשירים) אשמח אם תוכל לבדוק את הנושא. בוודאות זה בוצע אצלהם.

BenjiMan

New member
יש מבחר...

בחנות הצילום במודיעין סנטר...החנות למעלה...אני חושב שהוא יכול להזמין דגם ספציפי אם אין לו במקום... ב.

Angel972

New member
לא מייצרים כאלה ...

אני רוצה שיעשו שינוי שקראתי עליו באינטרנט
מה שעשו לי יצא מצויין
אני צאיך עוד אחד ...

blue43

New member
תשובה

אוכל לבדוק את הנושא רק ביום א או ב הקרובים. אבדוק ואתן לך תשובה כאן.

למעלה