צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני לא יודעת מה לעשות.. לפני כמה זמן שכבתי עם חבר שלי למשך תקופה במחזור האחרון שלי היו לי בעיות הוא לא היה סדיר והיו מלווים הרבה כאבי בטן אחרי יומיים שלושה נגמר המחזור ואחרי שבוע וחצי עדין אני סובלת מכאבי בטן אני מפחדת שנכנסתי להריון.... ואינני יודעת מה לעשות

זה לא כזה פשוט

ההורים שלי לא יודעת שקיימתי יחסים חוץ מזה אני לא יודעת כמה זמן המצב הזה נמשך ואני אוכלת כל הזמן מתוך לחץ

Lovable Stray

New member
אין קשר

ההורים לא חייבים לדעת שאת הולכת לרופא, חוץ מזה זאת יכולה להיות דלקת במערכת השתן או זיהום מה שמחייב טיפול רפואי. אם את חושדת שאת בהריון את יכולה לקנות בדיקת הריון בסופר פארם.

ellulli

New member
או בדיקת הריון

או שתפני למוסדות של שילה, דלת פתוחה וכו' את יכולה למוא מידע על שניהם באינטרנט אלו מוסדות לצעירים, ההורים לא חייבים לדעת כלום את גם יכולה לגשת לרופא מטעם קופת החולים שלך..

amazone

New member
מכך אני מבינה

שאת מקיימת יחסי מין באופן לא מוגן. קודם נעבור את הבמפר הזה ואח"כ נדבר על מה שלמדנו בבי"ס בשיעורי חינוך מיני (לא שיש כזה דבר - אבל המידע שנותנים לך על מחלות מין ו"סכנת" הריון [במקרים מסויימים] הוא נכון.... ) המחזור שלך לא סדיר? סביר כשמדובר במתבגרת לחוצה... כאבי בטן בזמן מחזור? כנ"ל כאבי בטן לא מאפיינים תחילת הריון (לפחות לא בשבוע הראשון וחצי) אלא מישהי לחוצה שאוכלת יותר מדיי באופן לא סדיר אל תסמכי על בדיקת הריון בייתית - לא אמינה במקרים בהם היא מודיעה שאין הריון. אמינה ביותר רק במקרים בהם היא מזהה הריון (אמורה לזהות הורמון בשתן הקשור לקיום העובר. ההריון לא בהכרח מופיע בשתן בכמות הניתנת לזיהוי על ידי הערכה בשבועות הראשונים אך ברגע שהוא מופיע ומזוהה - ניתן לקשר את קיומו רק לעצם ההריון) בדיקת דם היא הבדיקה האמינה ביותר לזיהוי נוכחות עובר ברחם - לכי להיבדק אצל רופא. למעלה ניתנו אפשרויות סבירות ואמינות לכך - סודיות רפואית חסויה במקרים אלו מפני ההורים.

למעלה