צריכה עזרה..

135791

New member
צריכה עזרה..

אני מחפשת נואשות דרך לראות את הפרקים של בנות גילמור שלא משודרים בארץ.. (להוריד אותם מהאינטרנט אני מתכוונת..) מישהו יכול לעזור לי?

o0Invisible0o

New member
אסור לדבר על דברים לא חוקיים על גבי

הפורום.

Angelus

New member
מישהו יכול לשלוח לי מסר ../images/Emo152.gif

ולומר לי בבקשה כיצד אני יכול להשיג את הפרקים (עדיפות לשימוש בתוכנה mirc) תודה

o0Invisible0o

New member
אנחנו עצלנים/עסוקים/לאנחמדים..

תבחר/י את התשובה הכי מספקת..
*הולכת מהר* [כבר אמרתי שאין לי כוח לברוח..><]

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

או שסתם זה לא חוקי.
אדון אנג'לוס, עדיף שתפנה לאחרים במסרים ולא תבקש שיפנו אליך, אם אתה צריך עזרה. לי אישית אין איך לעזור כי אני לא משתמשת בתוכנה הנ"ל והמקורות הלא-חוקיים שלי כבר לא קיימים.

Angelus

New member
|הדגש| בסדר ../images/Emo11.gif |סדגש|

אני מודע היטב לחוקי תפוז בנוגע למה חוקי ומה לא, ולבקש עזרה via מסרים זה חוקי, גברת צער\סבל\סיוט מתוק. לגבי הרעיון המגוחך שלך לפנות לאחרים במסרים - אני אתחיל לעבור חבר פורום אחר חבר פורום אחר ואשלח לו מסר? נשמע לי טיפטיפה אווילי. תודה רבה על הכנסת האורחים ויום נעים.

Sweet Misery

New member
תודה על היחס החם!

יש פה הרבה אנשים שכותבים על העונה החמישית, משמע הם רואים אותה. מניסיונך המר בפורום, אתה רואה שאין מי שעונה לך. אז תעשה כמו קודמים לך בפורום הזה ואחרים ופשוט תפנה אל אלו שנראים לך מבינים, ותאמין לי שכך סיכוייך לקבל תשובה יהיו רבים יותר מלשבת ולחכות שמישהו ירים את הכפפה וישלח לך הודעה. אם זה נראה לך מגוכח, אז by all means, תמשיך לחכות שמישהו יפנה אליך, ואם זה לא יקרה, חבל. תזכור שיש דרך אחרת. כבר קרה שפנו אלי דרך המסרים ושמחתי לעזור למרות שלא היה לי איך. חוץ מזה, לא אמרתי שלבקש עזרה דרך מסרים זה לא חוקי ואף מצויין בתקנון הפורום שזו הדרך היחידה לבקשת עזרה בנושא הזה. ו-Misery זה לא סיוט. יום נעים גם לך.

למעלה