צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני ואמא מתכננות שבוע הבא גיחה לתל אביב! שמעתי מלא המלצות על שוק בצלצל (משו כזה?!) אז ככה אם אני נוסעת ברכבת ויורדת בתל אביב יש הגעה למקומות האלה? וגם המלצה על כל מיני נחלות?! אני רוצה בהזדמנות גם בגד ים. איפה יש?

DREAM111

New member
היי נסיכה

אכן גם אני שמעתי וביום שלישי כנראה גם אני אעשה לשם גיחת הצצה. מכל תחנה שאת יורדת ומגיעה לאלנבי שוק הכרמל את יכולה להגיע במרחק הליכה לשוק בצלאל. כמו שאמרה ימית2 יש בשוק בצלאל חנות/דוכן לבגדי ים. ביום שלישי שוב כנראה שאעשה גיחה גם למקום זה ואז איידע אותך בדיוק בפרטים.

ימית2

New member
בוקר טוב נסיכה, רדו בתחנת רכבת צפון

תצאו לרחוב הראשי וקחי אוטובוס דן מס' 82 הוא מגיע לשוק בצאלאל וגם לכרמל. בקשר לבגד ים אני ממליצה ללכת לרחוב בית לחם 2 זה ממש ברחוב הראשי של שוק בצאלאל. עד הסוף החנות לפני אחרונה מצד שמאל., בטוחה שתמצאי את מבוקשך שם, בעל החנות בחור צעיר ונחמד מאד והמוכרת מקסימה שמצידה תמדדי את כל הבגדי ים עד שתגיעי למבוקשך. אם את באה לעוד כמה דברים שאת מחפשת תכתבי מה הם וננסה להמליץ על עוד חנויות. שיהיה לך נסיעה נעימה.

lee_1

New member
הייתי אתמול בחנות בשוק בצלאל

בבית לחם 2, והוא אמר שבמידה שלי (סביבות ה48) נגמרו לו הדגמים של הבגד ים 2 חלקים עם גופיה

lee_1

New member
לא הסתכלתי בשאר בגדי הים מכיוון

שגם ככה לא היה לו מה שרציתי

החורזת**

New member
נסיכה, דווקא עדיף שתרדי בתחנת

ההגנה (התחנה הראשונה בין תחנות תל אביב), שם את רק חוצה את הכביש ומיד עולה לאוטובוס מספר 16 (ללכת למס' 82 מרכבת צפון זה הרבה יותר רחוק). הוא נוסע בתדירות גבוהה (בערך כל 5-7 דק'), הרבה יותר גבוהה מקו 82 שלא לדבר שכל הזמן עוברות שם גם מוניות שירות מס' 16. המסלול שלו יותר קצר כי הוא מיד נוסע על אלנבי וכך את חוסכת זמן ופקקים של דיזנגוף. את יורדת באלנבי פינת קינג ג'ורג' ואז בצומת מימין לכיוון הנסיעה נמצא שוק בצלאל ומשמאל שוק הכרמל והמדרחוב של נחלת בנימין שבימי ג' חוויה לטייל בו. רק כשאת יורדת מהרכבת ועולה ליציאה מהתחנה, אל תשכחי לחצות את הכביש כי אם לא תמצאי עצמך בשכונת התקווה.

למעלה