צריכה עזרה!!!

• פותח הנושא ti13
  • פורסם בתאריך

ti13

New member
צריכה עזרה!!!

אני מעוניינת ללמוד את המקצוע: טוענת רבנית. מישהו אולי יודע איפה אוכל ללמוד זאת?? בבקשה כתבו לי כאן... תודה מראש!

אחד מי יודע? אחד אני יודע

יש רק מקום אחד: מכון הדסה פיתוח אישי וארגוני ת"ד 1406 ירושלים 91013 רח שטראוס 24 טלפון 6244344 02 פקס 6221287 02 טיעון רבני מכון להכשרת טוענות בית דין, ירושלים כתובת: לייב יפה 51 ירושלים 93390 טלפון:02/6710043 מועד הרשמה: פרטים במוסד. מועד תחילת הלימודים: פרטים במוסד. פתיחת הקורס מותנית במספר הנרשמים. גובה שכר לימוד: 12,000 ש"ח לשנה נכון ל- תשס"ה משך הלימודים: שנתיים שעות לימוד: בשעות היום. שלוש פעמים בשבוע. סה"כ 24 שעורים בשבוע. דרישות מוקדמות: תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה תעודה בסיום: תעודת גמר תנאי קבלה: ללימודים תתקבלנה: תושבת ישראל שומרת מצוות (לאשה נשואה-כיסוי ראש מלא חובה). בעלת תעודת בגרות. אחרי שרות צבאי/לאומי. העדפה לבעלות רקע בלימודי היהדות אחרי בי"ס תיכון. ראיון ע"י ועדת קבלה של המכון. תוכנית לימודים: שם הקורס: הכשרת טוענות בית דין. נושאי לימוד: הלכה - שו"ע, אה"א וחו"מ. גמרא - סוגיות במסכתות מסדר נשים ונזיקין. משפט אזרחי. נושאים בעבודה סוציאלית. גישור. בכל אחד מהקורסים יתקיימו בחינות ו/או עבודות על פי דרישת המורה ולפי שיקוליו. עם תום הלימודים תצטרך כל בוגרת לעבור בתקופה שתקבע על ידי המוסד תרגול באחד מבתי הדין בארץ ובצמוד לטוען רבני או לעורך דין. לאחר שתגמור את חובותיה במוסד, תוכל הבוגרת לעמוד בבחינות חיצוניות מטעם הרבנות הראשית לישראל ובית הדין הגדול בירושלים. בחינות אלו יהיו על החומר הנלמד במכון לפי תוכנית שהמוסד קיבל מהרבנות. הבחינות תהיינה שוות לבחינות של הטוענים הרבניים. נכון ל- 5/2004

למעלה