צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני נקרעת יום יום בין הביצפר לבית זאת אומרת, נימאס לי להיות כל הזמן בביצפר ואז לחזור הביתה ולעשות את הדברים הרגילים היומיומים. שאלתי פה כבר לפני שבוע לגבי מקום עבודה והלכתי לבירר בעצמי ולא מצאתי כלום \: ואני רוצה לעשות משהו שיגרום לי להיות פחות שעות בבית כי נימאס לי. ואל תציעו לי ללכת לחברות, כי זה לא ממש קורה כי רובם עסוקות בגלל שיש לחץ בביצפר כי השנה יש המון מבחנים ובגרויות אז יוצא לי להיפגש עם חברות מחוץ לביצפר, אולי פעם בשבועיים אם לא יותר. ואני רוצה לעשות משהו עם החיים שלי שיהיה לי כיף לעשות אותו כי נימאס לי מהשיגרה שיש לי יום יום \: ורציתי ללכת לחוגים אבל זה יותר מידיי יקר. בקיצור יש לכם הצעות מה אני יכולה לעשות כדי להעסיק את עצמי בשעות אחר הצוהורים, כי באמת נימאס לי מהשיגרה הזו \\\: חשבתי להתנדב אבל אין לי מושג איפה, ובדרך כלל זה רק פעם בשבוע ואני רוצה לעשות משהו שיעסיק אותי לפחות ל3 ימים בשבוע אבל שישאיר לי זמן גם לדברים אחרים כמו ללמוד, ושכמובן אני יהנה מאותה התנדבות או עיסוק במשהו אחר לא יודעת מה. יש הצעות???! מצטערת על המגילה.

בלבלונת

New member
לגבי התנדבות

תנסי בפורום למען הקהילה. לגבי השאר, סורי אבל אין לי מושג, אולי תנועת נוער?

בלבלונת

New member
עדי

איזה טלפתיה

אני יודעת

שאני יכולה למצוא תחביב אבל כל התחביבים שיש לי כרגע, משעממים אותי ואני לא מוצאת תחביבים חדשים ואם כבר אני מוצאת אז אותו תחביב עולה כסף. בקיצור אני לא יודעת איזה תחביב אני יכולה לעסוק בו בלי שיעלה לי כסף \:

אגב

אני משתעממת נורא מהר, לצערי. אז אם כבר תחביב אז שאני יהנה ממנו כל הזמן. יש דבר כזה בכלל משהו שאפשר לעסוק בו ולהנות ממנו עד כמה שאפשר?

אמממ את תמיד יכולה להתנדב

בעבודה שלי באמת, אני מדריכה בפנימיה ומתנדבים זה משו שנחוץ לנו תמיד. ליותר פרטים פני אלי במסרים או משו

תמצאי חבר ומהררררררררררררררררררררר!

אז בכלל לא יהיה לך משעמם או שפשוט תתחילי לראות "24" :)

יש לי כבר חבר../images/Emo3.gif

ואני ניפגשת איתו רק בסופי שבוע וחגים וחופשים כי הוא גר מחוץ לעיר. אבל שאני ניפגשת איתו אני נהנת מכל רגע ורגע והזמן מה זה טס לי!!!!! ולגבי ערוץ 24 אני רואה פה ושם, ואני לא חושבת שזה יכול להפיג שעמום אולי לשעה שעתיים אבל לא יותר מזה תכלאס כמה מוזיקה ישראלית אפשר לשמוע? מילא אם זה עברי לידר אז מצדי 10 שעות אני יכולה לשמוע אותו, אם לא יותר [: רררר איך אני שונאת שנמחקת לי הודעה שהשקעתי בה וכתבתי בה הרבה!!!! תפוז דפוק

יש לי גם חברה ..

והיא גם גרה מחוץ לעיר ואני גם רואה אותה פעם בשבוע אבל זה מה יש איזה הודעה נמחקה?

יש לי גם חברה.

קוראים לה הגיטרה שלי, "שוורצע". היא צמודה אלי, ותמיד לצידי בשעות הקשות. היא שרה לי שירים ומנחמת אותי על זה שלמרות שאין לי ולא הייתה לי שום בת, לפחות יש לי אותה. אני אוהב אותה.

gloom

New member
אז תמצאי ידיד../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מה אז חבר שלך גר מחוץ לעיר, חבר זה לא קיר ואני לא פטיש אוויר! (אני דוב סמואי בהכחשה)

למעלה