דבר ראשון אני חושבת שלא הצגתי את עצמי אף פעם פה... אני נועה בת 16 (עוד מעט) רוקדת קלאסי מודרני ולשעבר גאז הייתי רוצה שתעזרו לי ותספרו לי על הבגרויות שעושים דרך משרד החינוך מתי שבבית ספרך אין מגמה איך אני יכולה לעשות בגרות בלי להיות במגמה?
טוב ככה.הבגרות היא 5 יחידות. 2 יחידות מעשי (קלאסי מודרני קומפוזיציה) חצי יחידה אנטומיה חצי יחידה מוזיקה ושתי יחידות תולדות המחול (אצלנו למשל אין בגרות במוזיקה אז הוסיפו את זה לתולדות המחול)..יכול להיות שבבתי ספר שונים זה מתחלק קצת שונה אבל ככה זה בעיקרון. אם אין מגמה בבית ספר שאת שייכת אליו תלכי לבית ספר אחר שיש בו מגמת מחול..
יש אנשים שעושים בגרות מבלי להיות במגמה בבית ספר יש אפשרות לעשות רק עבודה מעשית ועיונית דרך משרד החינוך אם מישהו יודע על זה פרטים יותר ספיציפים שיכתוב בבקשה
מקצוע המחול להבדיל ממקצועות אחרים, לא ניתן ללמוד אם לא בחרת בו כמגמה. אין מקום [שהוא לא בית ספר] שמלמד קלאסי, מודרני וקומפוזיציה ויחד עם זאת גם אנטומיה, תולדות המחול ומוזיקה. מצטערת..
אם את לא הולכת למגמת מחול זה לעשות עבודת גמר... אבל זה רק ברמה של 4 יחידות...בעבודת גמר את יכולה לבחור כל נושא שאת רוצה ואת יכולה לעשות על מחול...שמעתי על כמה בנות שעושות את זה.... את צריכה פשוט לברר בבית ספר עם היועצת או משהו איך זה הולך אצלכן...