צריכה עזרה

מעופשת

New member
צריכה עזרה

שיחררו אותי מהצבא בפרופיל 24 לאחר שגילו אצלי פריצת דיסק, כשהתגייסתי לא היה לי שום בעיות גב, לא ברור ממה זה נגרם...רציתי לדעת אם אני יכולה לתבוע את הצבא על נכות. ואיך בדיוק אני עושה זאת.

עָנת

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo20.gif

היי. באופן עקרוני,שחייל/ת נפגע/ת בעת שרותו/ה הצבאי,וכתוצאה מהשירות הצבאי, רשאי/ת לתבוע את משרד הביטחון
השאלות הנשאלות הן: 1.מתי שיחררו אותך מהשירות
2.האם יש לך מסמכים/אסמכתאות רפואיות על פציעתך
מצרפת לך מאמר "עשרת הדברות" לעיונך
.
מצרפת לך שרשורים מתוך השאלות הנפוצות,
מצרפת לך מאמר:מה? איך? מתי?
הרבה
.
פה
,זו הכתובת לקבל את כל הפרטים/טיפים/עצות בנושא משרד הביטחון
ניתן לגשת לארגון נכי צה"ל(ואם את מהצפון,אני ממליצה לך לגשת לאבי שלנו< פרטים בלינק האדום בראש הדף) לגשת עם כל מסמך רלוונטי

מעופשת

New member
תודה על הנכונות לעזור:)

בעוד כחצי שנה יעברו 3 שנים מאז השיחרור שלי כך שעוד לא חל חוק ההתיישנות..(נראה לי..), התיק הרפואי שלי במשרד הביטחון וביקשתי שישלחו לי אותו,הוציאו אותי מהצבא עוד לפני שהבנתי מה יש לי, יש לי צילומים CTשהפנו אותי מהצבא וגילו. אני יודעת שאני צריכה לתבוע את משרד הביטחון אבל לא הייתי בטוחה בזה אני מהמרכז,ואני אשמח אם תסבירו לי איך אני מגישה תביעה למשרד הביטחון קראתי את המאמר ואני לא ממש בעניין של להבין מה זה :שר"פ או רמ"ד

shanis

New member
אז ככה

קודם כל כדי להגיש תביעה להכרה בנכות את צריכה למלא טופס תביעה שאותו את יכולה לקחת בכל לשכת שיקום ולצרף מסמכים רפואיים שמעידים על הפציעה. אני מניח שלפני ששיחררו אותך עברת בדיקות ואולי אפילו אושפזת בבית הבראה. את המסמכים האלה עלייך לצרף לתביעה וכל מסמך שיכול להעיד שהפגיעה התרחשה בזמן השירות הצבאי ועקב השירות הצבאי. מציע לך לפנות לאחד מעו"ד שמופיעים בפורום או לפנות לסיגל יער דרך הפורטל ולקבוע פגישה ייעוץ (בלבד) שממנה תוכלי לקבל הרבה מידע.

למעלה