צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

טובוש.. אז דיי תיכננתי כבר את מה שאני רוצה לעשות בצבא--> שח"מ.. רק חבל שעכשיו שבדקתי את המנילה שלי באינטרנט.. לא קיבלתי את זה.. ואפילו גם לא משטרה צבאית.. ואני ממש רוצה את זה.. אמרו לי לכתוב להם מכתב.. אז כאן אני צריכה את עזרתכם.. אם מישו אולי יכול לעזור לי לנסח מכתב יפה או לא יודעת מה.. כי אין לי מושג מאיפה להתחיל ומה ממש לרשום.. ואני בבעיההההה... אז אם תעזרו לי.. אני מאוד יודה לכם!!

danielo18

New member
בואי ונגיד שזה לא אסון...

להיות שוטרת את תוכלי להיות תמיד אבל להיות בצבא(לא שזה תענוג גדול גם כן)אבלזאת חוויה קצת שונה.. חוצמזה,אל תדמייני אפילו להיות ש"צ... זה החיל הכי בזוי בצבא שמכיל את האנשים הכי בזויים בצבא. להיות מ"צ זה לא כמו להיות שוטר רגיל. שוטר צבאיזה שוטר שמחלק דוחות על לבוש ותאמיני לי שאת לא רוצה להיות כזאת אף אחד לא סובל ש"צ,אלא ההפך,הם הכי שנואים בצבא. עדיף להיות שוטר רגיל מאשר להיות מנאייק צבאי.

ghost7

New member
הסתייגות

מסכים עם הדעה שעדיף (גם לדעתי) לא להגיע לזה. תפקיד קשה, ולא פופולרי. (לא שונה בהרבה מהמשטרה הכחולה...), ובדרך כלל- כפוי טובה. אבל עדיין חשוב. וכולל יותר מאשר "חיפוש" עברות לבוש. אנשים המחפשים הזדמנות להפגנת ששררה יש בכל מקום בו היא אפשרית. זה לא אומר שהם הרוב. (וזה נכון גם למשטרה הכחולה, גם למתנדבים וגם למג"ב). ולא. אני לא שרתתי במ"צ. אבל פגשתי בהם. גם בלבנון, וגם בשטחים.

danielo18

New member
זה נכון שיש שם את מצ"ח

וגם את יחידות הבילוש אבל ההקצאות לשם הן אפסיות ואני לא הייתי בונה על "ניכנס לשם,ואז נצליח להיות בין האחוז האפסי שיקבל את הקורסים השווים ואם לא,תמיד אפשר לצאת.." כי אי אפשר לצאת משם אחרי שאתה עולה על האוטובוס בבקו"ם.

tapuach

New member
שירנוש, נורא פשוט ...

את כותבת את המכתב בצורה מאוד פשוטה, במילים פשוטות, ברורות וקלות. לכבוד לשכת הגיוס ב"ש,תל-השומר או מה שלא יהיה אני שירן כהן, מס' ת.ז 123456789 מעוניינת להתגייס לשח"מ לשירות הצבאי שלי, כיום אני מתנדבת כבר חודשיים/חצי שנה/שנה במשמר האזרחי. בדקתי את המנילה שלי באינטרנט, ולא מצאתי שם אפשרות לגיוס לשח"מ, אבקש מכם לטפל בנושא ולאפשר לי להתגייס לשח"מ. תצייני גם מס' טלפון ואת הכתובת שלך שבהם ניתן להשיג אותך.

למעלה