צריכה עזרה

נירה63

New member
לשלומית הודעה חשובהההה

אני מבינה שמשהו מחיפה נוסע בשבת אליך לבאר שבע? אם הבנתי נכון אדאג להכין לך דברים. יתכן שנזדקק לעזרה בהעברת מדפים ממני אל רותם 111, אנא הודיעי לי אם זה בסדר.

נירה

שואלים אם את שומרת שבת לגבי מדפים אני באמת לא יודעת היא אמרה שזה מצווה תיצור איתך קשר קוראים לה טלי כן היא באה בשבת לב"ש תודה

tamidb

New member
שששששלא ידעו שהאוכל נוסע בשבת

הוא מפסיק להיות כשר. אבל בטח כאן יותר מביני דבר ממני בעיניני דת.

איציק78

New member
חברה לא יפה לעשות ככה

אוכל שנוסע בשבת יש איתו בעיות באוכל וזה לא יפה להכשיל חברה ששומרים שאוכלים בבד"ץ אם אי אפשר להעביר את זה באמצע השבוע אז רצוי לוותר על זה.... אם היו עושים לי את זה הייתי נפגע קשות אני אומר את זה בתור בחור חרדי.. איציק (המשגיח)

איציק78

New member
זה א משנה אם היה בזה דין של פיקוח

נפש את צודקת אבל בסך הכל מסיבת יום הולדת...

טוב לכולם

אין לשפוט אדם קודם כל אני נמצאת במצב לא כל בכלל היה מדובר בהתחלה שנירה תעביר בגדים לילדים שלי ולא ממתקים ליום הולדת ואם יעברו גם ממתקים אז זה לשיקולי האישי מה לעשות אם לשלוח אותם ליום הולדת בגלל שנסעו בשבת אני ממש מצטערת שהגעתי שפל המדרה מבחינה כלכלית אבל האופציה היתה או לממן הפלה או להשאיר לידיעתכם אני גם אישה חולה אני אפילפסית ויש סיכון בביצוע הפלות לחולות אפילפסיה עניין חיים או מוות אז.. בבקשה אל תשפטו אותי ותודה .גדולה לכל העוזרים ולמנסים ולמנסים לעזור

חברים ההתנהלות הזו לא במקומה

אני מבקשת לכבד כל אחד באמונתו ולהמנע מלפגוע. אמא מעורבת אם הילדה שלך מבקרת בגן דתי שהדרישה שם היא לאוכל בהכשר בד"ץ אני חוששת שיש בעיה להסיע את האוכל הזה בשבת. מעבר לפגיעה ברגשות האנשים שיהנו מן הארוחה או הכבוד את מסתכנת בכך שהילדה שלך עלולה להיות מורחקת מהגן במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב תהיה לה בעיה מול החברים שלה , אני מציעה לחשוב פעמיים אפשר לארגן לך תרומות בבאר שבע ולא להסיע אחרות מחיפה עד אליך ובטח שלא בשבת. פנינה

blue skies

New member
אם אפשר

לקבל גם את הכתובת אני אכין גם חבילה ואשלח לכם כמו כן אני מנסה לבדוק עם עוד כמה אנשים שאני מכירה בבאר שבע לראות אולי יוכלו ליצור איתך קשר

למעלה