צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני לא יודעת אם זה המקום אבל יש לי 4 ילדים בגילאים 8,5,2.5,1 הבטחתי לבת שלי לחגוג יום הולדת לגיל חמש יש לציין שהמצב על הפנים אני לא מנתקת את האינטרנט בגלל שזהו הקשר היחיד שיש לי אם אנשים אני מגדלת פשוט את הילדים ומחפשת בלי סוף עבודה היום הולדת היא בגן הילדים גן חובה שנה שעברה לא חגגתי לה בכלל בגלל המצב אבל בגלל שזה גן חובה הבטחתי לה ואני לא יודעת איך אני עושה את זה הכי פחות יקר זה גן דתי ככה שהכל צריך להיות בדץ אשמח לקבל עזרה למרות שאני ממש מתביישת לפנות ואם דמעות בעיינים לא פעם חשבתי לאתאבד בגלל המצב שאנו נמצאים בו תודה

מרגנית2

New member
שלום אמא מעורבת

באיזה אזור את נמצאת? אני מצטערת לשמוע שאת מרגישה כל כך רע. תהיי חזקה בשביל הילדים. מה מקובל שם בגן להכין ליום ההולדת? עוגה? חטיפים? שקיות מחלקים הביתה?

תודה

אני מב"ש אז ככה בורקסים כמספר הילדים 36 חטיפים שקיות יום הולדת 4 בקבוקי שתיה בקיצור יש רשימה ארוכה כלים חד פעמים כוסות צלחות מפיות בגלה ביסלי במבה סוכריות טופי וופלים הכל בהכשר בד"ץ תודה שוב

prettybaker

New member
אמא מעורבת - קבלי קודם ../images/Emo24.gif

אני אמנם מהצפון - אבל תני לבדוק "קשרים" שלי בבאר שבע - אולי אוכל לעזור. אנא שלחי לי מסר.

מרגנית2

New member
שלחתי לך הבוקר ארגז

עם חטיפים במבה וביסלי וסוכריות ושקיות יום הולדת וכוסות וצלחות חד פעמיות. גם מתנה קטנה לשים בשקיות. וגם סוכריות על מקל. הכל בד"ץ - בדקתי שקית שקית. הבת שלי התרגשה מאד מההכנות כאילו זה יומולדת שלה. המוכר בחנות צירף לכם מתנה - דיסק עם שירי יומולדת. שיהיה לכם יומולדת נהדר! וספרי לנו איך היה.

תודה תודה

המון תודות זולוגות לי ממש דמעות כרגע אני מקווה שמצבנו ישתנה וגם אני יוכל לעזור אמן

מרגנית2

New member
עינת תודה - חסרה העוגה

שלא יכולתי לשלוח. וחיכיתי לך אתמול! חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי...

המסר שלך הגיע מאוחר מדי ../images/Emo7.gif

כבר הייתי בירושלים ולא ליד מחשב... אבל את יכולה להעביר אליי דרך פנינה - היא בירושלים כל יום ותגיע אליי ביום ראשון!

אמא מעורבת כמובן שנשמח ל../images/Emo101.gif

בואי נהיה יותר נקודתיים ספרי לי על תאריכים אופציונליים ורשימה של מה בדיוק צריך ואנחנו ננסה לעזור כמו תמיד. פנינה

תודה קודם כל

מדובר על שבוע הבא תאריך עדיין אין כי יש חופש בגנים כעת מדובר על הפתעות ל 36 ילד במבות בסלי בגלה בורקסים/קרוסונים היום הולדת במקום ארוחת עשר בגן ועוגה וגם שתיה ,וופלים ואני לא זוכרת עוד מה אבל זה בערך פנינה יש לי גם לתרום בגדים למבוגרים וגם קצת לבנות אבל אני לא ניידת אז.. תודה רבהרבה

אם את באיזור המרכז

אז אני ישמח להגיע לעזור ולעשות שמח רק תודיעי לי מתי ואיפה ואם אין לי מבחן או שיעור מגמה חשוב אני יגיע.

שבוע הבא

תאריך מדוייק עדיין אין לי צריכה תשובה מהדננת אבל רוצה להתארגן בכל זאת לגבי חטיפים שתייה הפתעת וכד'

נירה63

New member
לאמא מעורבת ערב טוב.

קבלתי את המסר ועניתי לך עליו. שולחת לך המוני חיבוקים ונישוקים ותראי שהכל יסתדר, אוהבת נירה מחיפה.

למעלה